Joseph Guy cognac wint mooie prijzen

Persbericht geplaatst door Dveth op 12-03-2012
Joseph Guy cognac wint mooie prijzen

Joseph Guy cognac is in de prijzen gevallen op de World Spirits Award 2012. Op het internationale festival waar o.a. vele cognacs en whisky´s vertegenwoordigd zijn is Joseph Guy erg in de smaak gevallen bij de deskundige jury. Nederlands meest gedronken cognac won twee gouden en één zilveren medaille.

De Joseph Guy V.S.O.P., een vier jaar oude cognac met een ronde maar complexe smaak, heeft een gouden medaille in de wacht gesleept. Het paradepaardje van Joseph Guy, de X.O. een cognac die minimaal 12 jaar gerijpt is en verkrijgbaar is in een karaf heeft ook een gouden medaille in de wacht gesleept. Tenslotte is de Joseph Guy V.S. bekroond met een zilveren medaille.

De World Spirits Award is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij gedistilleerde dranken door een zeskoppige jury puur op smaak beoordeeld worden.. Elk product wordt beoordeeld binnen de categorie waarin het product actief is. Aan de World Spirits Award 2012 participeerden meer dan 70 producenten uit meer dan 30 verschillende landen.

Voor de redactie:

Wilt u meer informatie over Joseph Guy, andere of meer afbeeldingen, een bezoek brengen aan Herman Jansen voor een reportage of een interview, dan kunt u dit laten weten aan Dez Veth te bereiken via d.veth@hermanjansen.com/+31 (0)6 13 146 691.

Datum: 12.03.2012