Jubilerend vakblad Kleur & Stijl belicht haartrends

Persbericht geplaatst door Spelvaut Taal & Tekst Bureau op 10-03-2011
Jubilerend vakblad Kleur & Stijl belicht haartrends

Westzaan, 10 maart 2011 – Dit jaar viert vakblad Kleur & Stijl het 5-jarig jubileum. Het vakblad voor kleur- en stijladviseurs, kappers en visagisten heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als professionele partner in de branche. Vakblad Kleur & Stijl bevat ook in de eerste editie (nr. 18) van 2011 weer veel nieuws op het gebied van haartrends.

‘Hairdresser of the Year 2010’ Piet Jan Duivenvoorden van Nik Kappers neemt ons in deze editie van het vakblad mee in een uitgebreid artikel over de opmars van brunettes. Hierin wordt duidelijk dat bruin allesbehalve saai is en wordt gekeken naar bruine kleurtinten in combinatie met de huidtoon.

In de vaste rubriek ‘3 keer anders’ wordt duidelijk wat voor invloed de haarcoupe heeft op de gehele uitstraling en ook wordt het koelcontrast tussen haar en huid belicht. Daarnaast is er weer ruimte voor een bijzondere haarkunst die uitgebreid wordt uitgelicht. Verder gaan we in op de stijliconen ‘Metropolitan’ en ‘On the Edge’ en wordt er professioneel advies gegeven door de professional in de kappersbranche.

Vakblad Kleur & Stijl belicht in dit vakblad ook onderwerpen die voor alle ondernemers interessant zijn. Zo is er in het ondernemersthema van dit vakblad meer te lezen over de uitgebreide mogelijkheden van QR (Quick Response) codes voor bedrijven.

Uiteraard is er in elke uitgave van Kleur & Stijl aandacht voor recente innovaties in de kappersbranche. U wordt geïnformeerd over de laatste beurzen en boeken op uw vakgebied en krijgt inzage in de laatste haartrends. Door de mix van haar-, make-up en modetrends in het vakblad blijft u ook op de hoogte van recente ontwikkelingen op gebieden die in het verlengde van uw vakgebied liggen, waardoor u uw klant nog beter kunt adviseren.

Over Vakblad Kleur & Stijl
Het vakblad Kleur & Stijl komt viermaal per jaar uit. Wilt u meer informatie over het vakblad Kleur & Stijl of wilt u abonnee worden? Bel dan voor meer informatie met 075-640 7825 of kijk op www.vakbladkleurenstijl.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht en eventueel ondersteunend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Carla van den Puttelaar, hoofdredacteur vakblad Kleur & Stijl, telefoonnummer: 075-640 7825, e-mail: info@vakbladkleurenstijl.nl.

Adresgegevens
vakblad Kleur & Stijl
Het Welvaren 6
1551 AV Westzaan
Tel: 075-640 7825
www.vakbladkleurenstijl.nl