Jubilerend vakblad Kleur & Stijl belicht modetrends

Persbericht geplaatst door Spelvaut Taal & Tekst Bureau op 10-03-2011
Jubilerend vakblad Kleur & Stijl belicht modetrends

Westzaan, 10 maart 2011 – Dit jaar viert vakblad Kleur & Stijl het 5-jarig jubileum. Het vakblad voor kleur- en stijladviseurs, kappers en visagisten heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als professionele partner in de branche. Vakblad Kleur & Stijl bevat ook in de eerste editie (nr. 18) van 2011 weer veel nieuws op het gebied van mode.

In dit vakblad is er een centrale plek ingenomen door hoeden. De opkomende hoedentrend wordt vanuit meerdere invalshoeken belicht. Zo worden er tips gegeven over het dragen van een hoed, maar wordt er ook gekeken naar de juiste hoed bij je gezicht. Daarnaast geeft Natalie Scherphuis-Serlui stylingtips en is er een uitgebreid interview met Bastiaan van Schaik. Ook wordt er in deze editie weer een make-over gedaan in de vaste rubriek ‘3 keer anders’ en wordt er gekeken naar de juiste bril bij de diverse gezichtsvormen.

Vakblad Kleur & Stijl belicht in dit vakblad ook onderwerpen die voor alle ondernemers interessant zijn. Zo is er in het ondernemersthema van dit vakblad meer te lezen over de uitgebreide mogelijkheden van QR (Quick Response) codes voor bedrijven.

Uiteraard is er in elke uitgave van Kleur & Stijl aandacht voor recente innovaties in de modebranche. U wordt geïnformeerd over de laatste beurzen en boeken op uw vakgebied en krijgt inzage in de laatste modetrends. Door de mix van mode-, make-up en haartrends in het vakblad blijft u ook op de hoogte van recente ontwikkelingen op gebieden die in het verlengde van uw vakgebied liggen, waardoor u uw klant nog beter kunt adviseren.

Over Vakblad Kleur & Stijl
Het vakblad Kleur & Stijl komt viermaal per jaar uit. Wilt u meer informatie over het vakblad Kleur & Stijl of wilt u abonnee worden? Bel dan voor meer informatie met 075-640 7825 of kijk op www.vakbladkleurenstijl.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht en eventueel ondersteunend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Carla van den Puttelaar, hoofdredacteur vakblad Kleur & Stijl, telefoonnummer: 075-640 7825, e-mail: info@vakbladkleurenstijl.nl.

Adresgegevens
vakblad Kleur & Stijl
Het Welvaren 6
1551 AV Westzaan
Tel: 075-640 7825
www.vakbladkleurenstijl.nl