Jubilerend vakblad Kleur & Stijl belicht visagietrends

Persbericht geplaatst door Spelvaut Taal & Tekst Bureau op 10-03-2011
Jubilerend vakblad Kleur & Stijl belicht visagietrends

Westzaan, 10 maart 2011 – Dit jaar viert vakblad Kleur & Stijl het 5-jarig jubileum. Het vakblad voor kleur- en stijladviseurs, kappers en visagisten heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als professionele partner in de branche. Vakblad Kleur & Stijl bevat ook in de eerste editie (nr. 18) van 2011 weer veel nieuws op het gebied van visagietrends.

Volgens stylist Bastiaan van Schaik is smaak iets wat je hebt of niet. In het uitgebreide interview met de stylist kijkt het vakblad naar wat een goede stylist volgens hem als eigenschappen moet hebben en wat er aangeleerd kan worden.In deze editie is verder uitgebreid aandacht voor de make-up trends van deze zomer. Hierin zien we veel invloeden van de jaren `50, `60 en `70, ook in de bijbehorende kapsels en brillen. Er is uiteraard weer aandacht voor een specifieke make-up techniek. Dit keer staan tips voor ronde ogen centraal.

Daarnaast geeft Pietertje Schmitt visagie tips en wordt er gekeken naar brillen in combinatie met de gezichtsvorm. Ook ANBOS heeft een eigen katern in het vakblad gekregen voor het laatste nieuws in de visagiebranche. Vakblad Kleur & Stijl belicht in dit vakblad tevens onderwerpen die voor alle ondernemers interessant zijn. Zo is er in het ondernemersthema van dit vakblad meer te lezen over de uitgebreide mogelijkheden van QR (Quick Response) codes voor bedrijven.

In elke uitgave van Kleur & Stijl is volop aandacht voor recente innovaties in uw branche. Zo wordt geïnformeerd over de laatste beurzen en boeken op uw vakgebied. Door de mix van visagie-, mode- en haartrends in het vakblad blijft u ook op de hoogte van recente ontwikkelingen op gebieden die in het verlengde van uw vakgebied liggen, waardoor u uw klant nog beter kunt adviseren.

Over Vakblad Kleur & Stijl
Het vakblad Kleur & Stijl komt viermaal per jaar uit. Wilt u meer informatie over het vakblad Kleur & Stijl of wilt u abonnee worden? Bel dan voor meer informatie met 075-640 7825 of kijk op www.vakbladkleurenstijl.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht en eventueel ondersteunend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Carla van den Puttelaar, hoofdredacteur vakblad Kleur & Stijl, telefoonnummer: 075-640 7825, e-mail: info@vakbladkleurenstijl.nl.

Adresgegevens
vakblad Kleur & Stijl
Het Welvaren 6
1551 AV Westzaan
Tel: 075-640 7825
www.vakbladkleurenstijl.nl