KaagEvents: "Wij kunnen niet alles....."

Persbericht geplaatst door BizonEvents/ KaagEvents op 07-06-2011
KaagEvents: "Wij kunnen niet alles....."
KAAGEVENTS: "Wij kunnen niet alles....."

Nieuw Vennep, 7 juni 2011

“De leukste uitjes op en rondom de Kagerplassen”, zo laat KaagEvents zich als beste omschrijven.

Marcel Benedictus over het concept achter KaagEvents:
"Er zijn veel organisaties en partijen in de markt die ‘zeggen’ dat ze ‘alles’ kunnen en kennen, en dat is prima. Wij als Bizon Events / KaagEvents geloven echter meer in het principe van specialisatie en ‘doen waar je goed in bent’. Met onze specialistische kennis van dit gebied, de hierin aangeboden programma’s, de meest Bizon’dere restaurantjes en locaties kunnen wij een programma voor onze klanten ook daadwerkelijk tot een Bizon’dere beleving maken. Dus wij kunnen niet alles….maar wat we doen, doen we GOED!”

Benedictus legt verder uit: “In het verlengde hiervan hebben we KaagEvents ontwikkeld met de focus op puur en alleen uitjes op en rondom de Kagerplassen. Het is een fantastisch gebied, centraal gelegen in de Randstad tussen Den Haag en Amsterdam, tegen Leiden aan. Zowel de waterrijke uitjes (Sloepentochten, SloepenGames, zeilprogramma’s, regattazeilen, etc.) als ‘droge’ uitjes (zoals solextochten, vespatochten, autorallys, etc.) passen méér dan uitstekend bij dit gebied. Voeg naast de centrale ligging én de leukste uitjes ook nog eens een professionele organisatie met ruim 23 jaar ervaring toe en er staat een dijk van een programma (zo blijkt o.a. uit een gemiddelde waarderingscijfer van 8,7 van onze klanten in het voorjaar van 2011)”.

De leukste uitjes op en rondom de Kagerplassen zijn terug te vinden op de site www.kaag-events.nl.

KaagEvents powered by Bizon Events
Bizon Event is een no-nonsenseorganisatiebureau voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen en bedrijfsevenementen met een sterke focus op uitvoering van programma's in de regio tussen Amsterdam-Leiden-Den Haag (zowel INde steden als INhet prachtige 'buitengebied'). KaagEvents is onderdeel van Bizon Events.

### einde persbericht

Noot voor de redactie:
Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met Marcel Benedictus.

  • E-mail: info@kaag-events.nl
  • Tel. : 0252-348 757
  • Mob : 06-1403 4425
  • www.kaag-events.nl