KAAS EN BOTER UIT EIGEN KEUKEN

Persbericht geplaatst door cookandcokookwinkels op 01-05-2014

PERSBERICHT

Waalwijk, mei 2014


KAAS EN BOTER UIT EIGEN KEUKEN

DIY - WE LIKE!
Wat is er nou leuker dan zelf mozzarella, geitenkaas of boter maken? Met de kaas- en botermaaksets van Boska heb je alles bij de hand voor deze culinaire uitdaging. Een origineel cadeau voor hobbykoks en kaasliefhebbers maar ook super leuk om samen met een vriend(in) of je kinderen te doen. En bovenal heel erg lekker. Erg gaat tenslotte niets boven home made!

In de weckpot zitten alle benodigdheden om je eigen ambachtelijke, e-nummervrije, kaas of boter te maken. Zelf hoef je alleen nog maar (karne)melk en/of room toe te voegen. Het lekkerste (en leukste) is natuurlijk om rauwe zuivel rechtstreeks bij de boer te halen maar je kunt ook gewoon melk uit de winkel gebruiken. Kies dan wel voor volle biologische melk voor meer smaak. Naast de meegeleverde smaakmakers kun je ook je eigen smaakcreaties maken door bijvoorbeeld kruiden uit eigen tuin toe te voegen.

De sets zijn verkrijgbaar in drie varianten: mozzarella, geitenkaas met kruiden en (kruiden)boter. Elke set bevat een recept met uitgebreide beschrijving hoe je te werk moet gaan. Er zitten genoeg benodigdheden in om 14 keer je favoriete kaas of boter te maken (± 200 gram per keer).

Botermaakset € 14,99
Inhoud: houten lepel, smeermesje, Provençaalse kruiden, Italiaanse bruschettakruiden en Atlantisch zeezout.
Zelf toevoegen: melk, slagroom en karnemelk
http://www.cookandco.nl/product/botermaakset-kruiden-boska.aspx

Kaasmaakset mozzarella € 17,99
Inhoud: houten lepel, mozzarellasnijder, thermometer, kaasdoek, ph-strookjes, stremseltabletten en Atlantisch zeezout.
Zelf toevoegen: melk en karnemelk
http://www.cookandco.nl/product/kaasmaakset-mozzarella-boska.aspx

Kaasmaakset geitenkaas met kruiden € 19,99
Inhoud: houten lepel, smeermesje, thermometer, kaasvormpjes, stremseltabletten, Atlantisch zeezout en Provençaalse kruiden.
Zelf toevoegen: melk en karnemelk
http://www.cookandco.nl/product/kaasmaakset-geitenkaas-boska.aspx


Vanaf 2 mei 2014 verkrijgbaar via www.cookandco.nl (webshop) en bij de 26 kookwinkels van Cook&Co (voor adressen kijk op de website of bel 0416-675 270).


Over Cook&Co
Cook&Co zit vol culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor de kookliefhebber en richt zich helemaal op koken, lekker eten én gezellig tafelen. De webshop en 26 winkels bieden een uitgebreid assortiment; van kwalitatieve basisartikelen tot eigentijdse hebbedingen, specialistische artikelen, en bijzondere food producten. Van champignonborstel tot cupcake maker, van grillpan tot garneerspuit, van kookboek tot een keukenmachine, van servet tot servies van Blond Amsterdam en van amuselepel tot afvalbak van Wesco. Cook&Co verkoopt alles voor in en om de keuken.

Voor de redactie:


Noot voor de redactie / niet voor publicatie:

Voor verkoopadressen kun je verwijzen naar onze webshop www.cookandco.nl. en onze 26 kookwinkels. De adressen van onze winkels zijn te vinden op onze website en op te vragen via 0416-675 270.

Beeldmateriaal kan worden opgevraagd via onderstaande contactgegevens.

Uiteraard zijn wij altijd benieuwd naar het resultaat van een publicatie dus we zouden het leuk vinden een exemplaar van de betreffende uitgave te ontvangen.

Nadere informatie:
Cook&Co Kookwinkels
Afdeling Marketing & Communicatie
Mariëlle Eickholt
Postbus 1038
5140 CA Waalwijk
Tel. 0416-675 273
marielle.eickholt@cookandco.nl

www.cookandco.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van cookandcokookwinkels: