Karnevalswierts blijft in winkelcentrum ’t Loon

Persbericht geplaatst door Karnevalswierts op 17-12-2012
Karnevalswierts blijft in winkelcentrum ’t Loon

Door de verzakking en de gedeeltelijke sloop van winkelcentrum ’t Loon was carnavalswarenhuis Karnevalswierts tijdelijk gevestigd op Woonboulevard Heerlen. Nu de herbouw op de planning staat en de meeste winkeliers weer terug zijn in het shopping center, heeft Karnevalswierts besloten in ’t Loon te blijven: de specialist in feest- en carnavalskleding gelooft steevast in de toekomst het winkelcentrum.

’t Loon zal weer gaan bloeien

In 2003 opende Karnevalswierts een vestiging in ’t Loon, tot 2011 naar alle tevredenheid. Eind 2011 werd het winkelcentrum gesloten in verband met verzakkingen in de grond. Inmiddels is een deel van ’t Loon gecontroleerd ingestort, dit gedeelte zal worden herbouwd. Dankzij deze plannen krijgen de bezoekers weer toegang tot een breed aanbod, en dat is volgens de directeur van Karnevalswierts, Ralph Wierts, erg belangrijk voor de toekomst van het winkelcentrum. Over zijn eigen business maakt hij zich niet veel zorgen: “Wij bedienen een niche markt. Deze producten kopen mensen niet gauw samen met hun dagelijkse boodschappen, mensen komen speciaal hierheen om hun carnavalskleding en feestkleding te kopen.”

Carnaval het hele jaar door

Van december 2011 tot en met februari 2012 heeft Karnevalswierts op Woonboulevard Heerlen gezeten. Vanaf het moment dat ’t Loon weer veilig werd verklaard, heeft het bedrijf geen moment getwijfeld om terug te gaan. Hoewel het tijdelijke onderkomen op de Woonboulevard voldeed, werd de ruimte in ’t Loon gemist: ruim 2000 m² ten opzichte van 1000 m² winkeloppervlak. “En, nu de herbouwplannen bekend zijn, is de stemming onder de ondernemers erg goed”, aldus Wierts. Niet alleen bij Karnevalswierts, maar ook in winkelcentrum ’t Loon is het vanaf nu weer – geheel in lijn met het motto van het bedrijf – “Carnaval het hele jaar door!”.

Over Karnevalswierts

Karnevalswierts is Europa’s grootste carnavalswarenhuis en al twintig jaar gespecialiseerd in feestkleding voor carnaval, verkleedfeestjes en feestdagen. Er wordt bijvoorbeeld een brede collectie goedkope carnavalskleding en sexy kleding aangeboden. In de winkel in Heerlen, twee Duitse vestigingen en via de webshop wordt alle mogelijke carnavalskleding voor dames, heren en kinderen verkocht. Meer informatie: http://www.karnevalswierts.com/nl/nieuws/karnevalswierts-blijft-in-tloon.

Voor de redactie:

Dit persbericht staat ook online op http://www.karnevalswierts.com/nl/nieuws/karnevalswierts-blijft-in-tloon

Redacties mogen deze teksten gebruiken onder voorwaarde van vermelding: Karnevalswierts carnavalskleding – http://www.karnevalswierts.com/nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ralph Wierts, directeur Karnevalswierts via (info@karnevalswierts.com),

+ 31 (0) 45-5645594