Kasteelconcert Jan Vayne en Pearl Jozefzoon

Persbericht geplaatst door Kasteel de Wittenburg op 15-02-2016
Jan Vayne & Pearl Jozefzoon
Kasteel de Wittenburg te Wassenaar presenteert als aftrap van de concertenreeks een optreden met het unieke duo Jan Vayne en Pearl Jozefzoon. Op 26 maart 2016 schitteren zij op het podium van het kasteel.

De pianovirtuoos Jan Vayne begeleidt Pearl Jozefzoon met uiteenlopende nummers, van klassieke werken tot gospel en popmuziek. Pearl Jozefzoon, is bekend door het programma The Voice of Holland en de musical Dreamgirls. De combinatie van haar bijzondere stemgeluid en zijn indrukwekkende pianospel zorgen voor een onvergetelijke avond.

Een complete avond uit!
Voorafgaand aan het concert is het mogelijk om te genieten van een culinair twee-gangendiner inclusief koffie, thee en friandises in één van de intieme kasteelzalen. Geniet samen van een avond vol romantiek en gezelligheid in de sfeervolle ambiance van het kasteel.

Er is nog meer…
U wordt met alle egards ontvangen door onze portier en in de pauze serveren wij u een glas Laurent-Perrier. Uiteraard is parkeren op het landgoed en het gebruik van de garderobe kosteloos. Kortom, een uniek concert met een mogelijkheid tot een culinaire belevenis, wat u niet mag missen.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het concert op www.wittenburg.nl. Daar vindt u ook informatie over alle andere mogelijkheden die Kasteel de Wittenburg te bieden heeft.
deel deze pagina:
Meer van Kasteel de Wittenburg: