Keuco Edition 11: Architectonische creativiteit voor de badkamerinrichting

Persbericht geplaatst door Badendesign.nl op 01-09-2013
Keuco Edition 11: Architectonische creativiteit voor de badkamerinrichting

Edition 11, het innovatieve inrichtingsconcept van Keuco, dat speciaal is ontwikkeld voor de hogere interieurarchitectuur, biedt individuele oplossingen voor een creatieve en hoogwaardige inrichting van de badkamer. Dankzij het modulair opgebouwde concept, ontworpen door designbureau Tesseraux + Partner, biedt het maximale planningsvrijheid bij de architectonisch georiƫnteerde inrichting van ruimtes.

Kern van de Edition 11 is de wasplaats met wastafel en wastafelonderbouw. Het omvangrijke meubel- en wastafelprogramma, in breedtes van 700 tot 2800 mm, zorgt voor een grote keuze aan combinatie- en planningsmogelijkheden. Daarnaast zijn er nog meer meubelvarianten zoals zijtafel, onderbouw- en hoge kasten die te combineren zijn tot grotere eenheden of als solitair meubel kunnen worden gebruikt. Meer info over de Edition 11 serie? kijk hier..

Ook de grote keuze aan frontoppervlakken biedt talrijke opties voor de inrichting van ruimtes: zo zijn er structuurlakken waarvan het speciale oppervlaktegevoel herinnert aan natuurlijke materialen zoals leer of textiel. Edel houtfineer creƫert een sensuele, natuurlijke sfeer. Glanzende glazen fronten zorgen voor een extravagante flair. Een hoogglanslak in pianolakkwaliteit onderstreept het edele karakter.

Het ingetogen en strakke design van de Keuco Edition 11-meubels wordt gekenmerkt door een greeploze look. De uittrekbare meubelfronten kunnen door de comfortabele Push-to-Open-techniek geopend worden. De binnenuitrusting van de meubelen bewijst de doordachte functionaliteit tot in het kleinste detail: verschuifbare sorteereenheden zorgen voor optimale orde en overzicht. Optioneel kan de wastafelonderbouw uitgerust worden met een LED-binnenverlichting die bij het openen en sluiten automatisch in- en uitgeschakeld wordt.

Het assortiment omvat zowel keramische als Varicor-wastafels in verschillende maten en uitvoeringenen toepasbaar in elke badkamer. Varicor is een minerale grondstof van hoogwaardige natuurlijke mineralen en harsen, die wordt gekenmerkt door zijn zijdezacht mat en warm oppervlak. De keramische wastafels zijn in drie afmetingen - 700, 1050 en 1400 mm - verkrijgbaar, de Varicor-wastafels worden tot 2800 mm individueel voor de klant gemaakt. Elegant gaat het aflegvlak vloeiend over in de kom. Als dubbele wastafel of als enkele wastafel, Edition 11 biedt gevarieerde opties voor de individuele badkamerinrichting.

Passend bij het design heeft Edition 11 bovendien ook uitzonderlijke spiegelkasten, spiegels, lichtspiegels, accessoires en armaturen. Daarmee biedt Edition 11 als inrichtingsconcept van badkamerarchitectuur stimulerende, gevarieerde en veelzijdige mogelijkheden.

Keuco Edition 11: Architectonische creativiteit voor de badkamerinrichting

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Badendesign.nl: