Keukenwinkel.nl

Persbericht geplaatst door Click to Business op 06-08-2016
Keukenwinkel.nl
Showroom keuken aankopen

Keukenwinkel.nl: de grootste online keukenwinkel van Nederland
Een keuken bestellen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Keukenwinkel.nl aan het juiste adres! Keukenwinkel.nl heeft een ruim assortiment keukens. Van modern tot klassiek en in verschillende kleuren, maten en prijsgroepen. Van rechte keukens tot hoekkeukens en van L-keukens tot kookeilandkeukens kunt u bij Keukenwinkel.nl terecht.

Alle keukens van Keukenwinkel.nl zijn van Duitse kwaliteit en de apparatuur is van A-Merken. Bovendien is alles onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Zelf uw keuken maken en calculeren bij Keukenwinkel.nl
Keukenwinkel.nl is de enige keukenwinkel in Nederland waarbij u een volledige keuken thuis kunt uitrekenen. Met onze unieke tool kunt u volledig online alle keukencomponenten samenstellen tot uw eigen droomkeuken. Alle prijzen van onze keukenmeubelen staan online vermeld en u kunt direct zien wat de combinatie van uw nieuwe keuken kost.

Keukenwinkel.nl biedt lage prijzen en garandeert Lage Prijs Garantie
Door te kiezen voor een keuken uit onze categorie showroom aanbiedingen of uit de categorie complete keukens profiteert u van extra lage prijzen.

Kijk bij het maken van uw keuken ook in de extra voordelige rubriek apparatuursets. Door te kiezen voor een compleet apparatuurset bespaart u nog eens honderden euro’s!

Als u bij Keukenwinkel.nl een complete keuken bestelt dan geniet u ook nog eens extra van de laagste onderdelenprijs op complete keukens, met als extra een bonuskorting die kan oplopen tot en met 6%. Hierdoor wordt de totaalprijs van uw keuken nog gunstiger!

Keukenwinkel.nl biedt tevens een Lage Prijs Garantie!
Voor de merken op deze website geeft Keukenwinkel.nl u een Lage Prijs Garantie. Heeft u onze producten ergens anders goedkoper gezien? Toon het ons en dan zullen wij u een meer dan passende aanbieding doen.

Keukenwinkel.nl: ervaren specialisten met kennis en bouwkundig inzicht
U kunt uw keuken volledig online samenstellen en gelijk bestellen. Toch heeft u liever persoonlijke hulp bij het samenstellen van uw droomkeuken? Wij bijstaan u graag! Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van keukens kunnen wij uw wensen vertalen in de passende indeling, waarbij alle onderdelen een andere keukenzone vertegenwoordigd. Hierdoor kunt u straks beschikken over van een keuken die zo is ingedeeld dat u alles met gemak kunt vinden.

Andere voordelen Keukenwinkel.nl

Kopen zonder financiële risico's.
Betaal altijd dezelfde lage prijs zonder te hoeven afdingen
U kunt slagen binnen uw begroting
Keukenwinkel levert een goede service en aftersales

Bestel nu uw keuken online, kom voor meer informatie langs in één van onze vestigingen of bel naar 072-5323131.