Keuze basisschool kan makkelijker

Persbericht geplaatst door Nladage op 01-05-2012

De keuze aan basisscholen is groot, alleen al in Rotterdam zijn er bijna 200 basisscholen. Bij het kiezen van een basisschool zijn er verschillende aspecten van belang zoals de ontwikkeling van het kind maar ook het gemak wat er voor de werkende ouders. Om het makkelijker te maken voor de ouders is er nu een basisschool Starters Kit ontwikkeld door Denieuwebasisschool.nl.

De basisschool Starters Kit bevat alles wat er nodig is om een juiste basschool te kiezen die zowel de ontwikkeling van het kind stimuleert als de wensen van de ouders. Er wordt informatie gegeven over verschillende vormen in het onderwijs en belangrijke aspecten die zeker niet vergeten moeten worden bij het kiezen van een basisschool. Het is een ondersteuning voor ouders die een basisschool moeten kiezen voor hun kind of voor ouders die een nieuwe basisschool kiezen voor hun kind. De informatie is een complete verzameling die geselecteerd is voor de ouders om aan al hun vragen te voldoen.

Maak het kiezen van een basisschool een stuk makkelijker en download gratis de Starters Kit op www.denieuwebasisschool.nl

Voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

N. Ladage

E-mail: Nladage@gmail.com

website: www.denieuwebasisschool.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Nladage: