Kies voor een originele Stedentrip, kies voor Praag.

Persbericht geplaatst door Praagbezienswaardigheden.com op 30-08-2011
Kies voor een originele Stedentrip, kies voor Praag.

Nu de zomer zo langzaamaan aan het verdwijnen is (het mooie weer is overigens al pijlsnel verdwenen als dat er ooit is geweest) begint iedereen zich weer een beetje te oriënteren op mogelijke bestemmingen voor in de herfstvakantie. Sommige zelfs kijken al veel verder en proberen te profiteren van heel-vroeg boek korting en een mooie bestemming te vinden voor hun zomervakantie.

Mensen kijken vooral naar de populaire bestemmingen zoals de Costa del Sol of de Costa Brava en de bekende steden zoals Barcelona, Parijs, New York of Londen. Maar ik stel u nu voor om eens iets anders te kiezen wat dacht u van de Tsjechische hoofdstad Praag. Praag is in meerdere opzichten een uitstekend plan. In Praag is het een stuk beter weer dan in Amsterdam maar wel zo dat je nog een hoop kunt doen, uren shoppen zonder oververhitting is in Praag geen probleem. Daarnaast is het niet zo overvol zoals in steden als Barcelona, New York en Londen. Praag ligt ook nog eens op een acceptabele afstand, daardoor kun je met de auto en zijn de vliegtickets niet erg duur. Zo kun je voor 49 euro al retour vanaf Eindhoven, maar ook vanaf Amsterdam kun je heel voordelig vliegen met KLM.

Maar niet alleen omdat Praag zo ideaal ligt of omdat andere randvoorwaarden zo goed zijn maar vooral omdat Praag een prachtige stad is. In de binnenstad waan je je met prachtige, klassieke bouwwerken en monumenten in de middeleeuwen terwijl je een paar straten verder in alle luxe kunt winkelen en gebruik kunt maken van de westerse modeketens.

Ook is er meer dan genoeg te zien in Praag. Praag heeft honderden bezienswaardigheden, natuurlijk alle beroemde torens waar Praag bekend om staat maar er is meer… Op Praag bezienswaardigheden.com kun je ontdekken waar wij op doelen. Lees wat onze top 10 bezienswaardigheden zijn in Praag en wat je absoluut niet kunt missen. Een tip over Praag zal ik op deze website prijsgeven: Het Praag kasteel. Een prachtig complex op een van de heuvels van Praag aan de Vlatava rivier. Naast een prachtig uitzicht vanaf de torens van het complex kunt u genieten van prachtige kunstwerken.

Mijn advies is dus ga eens Praag bezoeken en ontdek de schoonheden van deze mooie stad die zeker niet onderdoet voor het drukke Barcelona. Ik zou zeggen bereid u goed voor aan de hand van de tips van Praagbezienswaardigheden.com. En ga vervolgens lekker genieten van de prachtige authentieke stad: Praag.

deel deze pagina:
Meer van Praagbezienswaardigheden.com: