Kim Tjoa schrijft boek Persoonlijke bewustwording en vrije markt

Persbericht geplaatst door Uitgeverij Andromeda op 14-04-2011
Kim Tjoa schrijft boek Persoonlijke bewustwording en vrije markt

Bij Uitgeverij Andromeda is verschenen:

Persoonlijke bewustwording en vrije markt – Kim Tjoa
26 inzichten voor een nieuwe manier van leven

Het boek‘Persoonlijke bewustwording en vrije markt’ maakt duidelijk dat wij aan de vooravond staan van een nieuwe beschaving gebaseerd op vrijheid, saamhorigheid en gelijkwaardigheid. Om daarin te kunnen leven moeten wij ons losmaken van onze angsten en belemmerende overtuigingen en ons emanciperen van de elite die ons regeert. De inzichten uit dit boek ondersteunen de lezer daarin.

De vrije markt en het kapitalisme staan aan de basis van onze welvaart. Politiek en overheid doen er alles aan om dit welvaartscheppende systeem te frustreren. Kim Tjoa legt in zijn boek uit waarom voortdurend menselijk ingrijpen in natuurlijke processen, armoede, conflicten, onrust en schaarste tot gevolg hebben.

Voelen, verantwoordelijkheid, vrijheid en vrije markt zijn de centrale thema’s van dit boek. We leren denken als de beste, terwijl aan de ontwikkeling van ons vermogen om te voelen en te vertrouwen op onze intuïtie weinig tot geen aandacht wordt besteed. Het proces van persoonlijke bewustwording houdt verband met de ontwikkeling van ons gevoel.

Verantwoordelijkheid opent de weg naar persoonlijke vrijheid. Vrijheid is de natuurlijke staat van de mens. Zolang over de mens wordt geregeerd, is hij niet vrij. Dan is de mens een slaaf. Hij kan dan niet ten volle over zijn eigen leven beschikken.

Een helder geschreven betoog met een mooi gevonden structuur, die het mogelijk maakt een diversiteit aan facetten te belichten. Het blijft hierdoor een eenheid. Het is voor een hoop rationeel en ‘realistisch’ ingestelde lieden een mooi naslagwerk om zaken eens vanuit een wezenlijker perspectief te bekijken. Kim doet dit met kennis van zeken en non-sentimenteel.

Ingrid Willemse – actrice, presentatrice en scenarist

Kim Tjoa (1965) studeerde Nederlands Recht en Internationaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na tien jaar werkzaam te zijn geweest als advocaat, is Kim sedert 2004 actief als interim jurist in de financiële sector en voor private instellingen. Kim heeft vanuit zijn proces naar persoonlijke bewustwording, een klassiek liberale kijk op de wereld ontwikkeld. Het is zijn passie om mensen bewust te maken wat de volgende stap voor ieder zou kunnen zijn om zichzelf te verwezenlijken en in volledige vrijheid te leven. Hij legt daarbij verbanden tussen de natuur van de mens en de samenleving waarin hij leeft en maakt de link tussen het heden en het verleden en de maatschappelijke systemen die de mens onvrij maken.

Technische gegevens:
Titel : Persoonlijke bewustwording en vrije markt
Auteur : Kim Tjoa
Formaat : 130 x 210 mm
Afwerking : gebonden
Prijs : € 19,95
ISBN : 978 90 5599 2898

Voor meer informatie en/of het aanvragen van een recensie-exemplaar:

Andromeda Uitgeverij
Middelie 1
1472 GN MIDDELIE
Telefoon : 0299 477555
e-mail : info@andromeda.nu

Recensie-exemplaren kunnen alléén worden aangevraagd o.v.v. een afleveradres; dus geen postbus.Lees meer: http://www.persbericht.nu/persoonlijke-bewustwording-en-vrije-markt/#ixzz1JV0CRFYL

deel deze pagina: