Kindermerk In de dop presenteert EK collectie voor creatieve kids

Persbericht geplaatst door Bij Kiki op 04-06-2012
Kindermerk In de dop presenteert EK collectie voor creatieve kids
Kindermerk In de dop presenteert EK collectie voor creatieve kids
I love oranje! Het kindermerk In de dop komt met een EK collectie voor creatieve kids. De collectie bestaat uit t-shirts en buttons met originele, grafische designs. Zo is er een t-shirt met knal oranje voetbal en voor de echte oranje fans is er een t-shirt met de tekst: I love oranje.
De t-shirts van In de dop zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en er is veel zorg besteed aan het ontwerp en de pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren, in maat 62 t/m maat 164.
Voor alle designers in de dop is er ook een t-shirt met voetbal om zelf in te kleuren met speciale textielstiften. Zo ontwerp je in een handomdraai je eigen vrolijke voetbal t-shirt met sterren, spelers-namen en vlaggen!
KLEURWEDSTRIJD: ONTWERP JE EIGEN VOETBAL
Oranje fans opgelet! Doe mee met de In de dop kleurwedstrijd 'ontwerp je eigen voetbal' en win een EK voetbal t-shirt om zelf in te kleuren!
De kleurplaat is heel makkelijk te downloaden bij 'kleurplaten' op www.indedop.nl. Print hem uit en kleur de voetbal in met de mooiste kleuren of... maak de bal helemaal oranje! Daarna stuur je de kleurplaat op naar In de dop of je kunt hem mailen naar info@indedop.nl. Wie weet ben jij straks een van de super trotse winnaars van zo'n cool inkleur t-shirt met EK voetbal!

Voor de redactie:

Voor meer informatie: www.indedop.nl.
Tip: de website heeft een metamorfose ondergaan en is nu nog mooier, met grotere foto's! Ook nieuw is de mogelijkheid om snel te zoeken op bijvoorbeeld 'EK', 'nieuw' of 'kraamcadeau'.