Kipkees in de race voor de titel "The Next Entrepreneur"

Persbericht geplaatst door Kipkees op 15-05-2012

Marieke Vavier, ondernemer en drijvende kracht achter Kipkees, is in de race voor de titel "The Next Entrepreneur", een gezamenlijke competitie van MKB Nederland en Rabobank.

De competitie
Na een eerste online scan is de stemronde momenteel volop aan de gang. Hoe meer stemmen, hoe meer kans zij met Kipkees maakt om in de voorrondes een pitch te mogen houden voor een jury. Eeuwige roem en de bijbehorende geldprijs zijn niet haar enige drijfveren om mee te doen.

Marieke Vavier legt uit: "Ondernemer ben je 24 uur per dag. Overal zie ik marketingkansen en manieren om mijn netwerk en dat van mijn onderneming verder uit te bouwen. Het is een manier van kijken naar de wereld om je heen. Deze competitie is niet alleen een race om de titel, maar ook een manier om mijn ondernemers-skills verder te ontwikkelen en in te zetten! Kortom, meedoen is inspirerend!"

De ultieme kroon op startend ondernemerschap is toch het winnen van een dergelijke competitie. Marieke Vavier stelt: "Elke stem is zeer waardevol, natuurlijk ga ik voor de winst! Het zou dus fijn zijn als je wilt helpen en je stem uitbrengt. Dat kan heel eenvoudig door naar onderstaande link te gaan en op de stemknop te klikken." http://www.thenextentrepreneur.nl/profiel/964/marieke-vavier.htm

Over Kipkees
Kipkees is een webwinkel met een assortiment van louter uit hippe dingen voor hippe kinderen. Voor iedere kleine hippe vogel is wel iets te vinden in het Kipkeesnest. Zo vind je bij ons de fijnste knuffels, de stoerste blikken ufo’s, de fleurigste kaarten en de kekste dierenlampen. Voor elk budget is er een leuk aanbod voor jongens en meisjes tot 12 jaar en stiekem ook voor als je iets ouder bent.

Voor de redactie:

Voor meer achtergrondinformatie inzake dit persbericht of begeleidend fotomateriaal kan je contact opnemen met Marieke Vavier via mariekevavier@kipkees.com of 06-13388003. En meer informatie is te vinden op www.kipkees.com.

deel deze pagina: