Knallen met kleurtjes

Persbericht geplaatst door Green Jump op 08-02-2012
Knallen met kleurtjes

Nieuwe natuurlijke kinderschmink

Schmink voor de tere en gevoelige kinderhuid, makkelijk aan te brengen en te verwijderen

Kinderen houden ervan om zich helemaal in te leven in een ander personage. Wat is er dan leuker dan er ook uit te zien als een dier, boef, prachtige prinses of stoere piraat? Tover je kind om in elk gewenst personage met de nieuwe kinderschmink van Sante en breng spelen tot leven. De kleurrijke kinderschmink op natuurlijke basis is zacht voor de huid en makkelijk weer te verwijderen.

De meeste kinderen vinden het heerlijk om zich spelenderwijs in te leven en te oefenen met vaardigheden van een ander personage. Je kind schminken brengt het spel helemaal tot leven. De schmink is gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediƫnten die de huid laten ademen. De huidvriendelijke schmink is zacht voor de tere en gevoelige huid en makkelijk te verwijderen met water

Met de complete schminkset in heldere kleuren kun je je creativiteit de vrijloop laten. Er zitten 6 schminkpotloden in om lijnen te trekken en de schmink in potjes kunnen met de penselen of spons worden aangebracht. Laat je fantasie de vrije loop met deze kleurrijke huidvriendelijke schmink, ook leuk voor volwassenen natuurlijk!

De Sante kinderschmink is verkrijgbaar bij www.greenjump.nl evenals losse schmink potloden en potjes schmink om de set opnieuw mee aan te vullen.