Koffieconcert Maaike Widdershoven & Cystine Carreon

Persbericht geplaatst door Kasteel de Wittenburg op 08-11-2016
Groovy Q
Kasteel de Wittenburg te Wassenaar presenteert op 27 november 2016 een koffieconcert met musicalster Maaike Widdershoven, actrice Cystine Carreon en gitarist Bart van Osch, ook wel bekend als Groovy Q.

De try-out van Groovy Q heeft afgelopen week met succes plaatsgevonden in theaterzaal De Oude School in Dordrecht. Dit swingende trio treedt op 27 november voor het eerst op in Kasteel de Wittenburg. Maaike, Cystine en Bart zullen tijdens dit intieme koffieconcert verschillende popsongs in een groovy, catchy en sexy jasje stoppen, zodat de zaal zich nog meer betrokken voelt tijdens het concert. Elk nummer is zorgvuldig uitgekozen en gelinkt met verassende anekdotes om samen met de gasten herinneringen te delen. De vibrerende klanken van Barts gitaar samen met de betoverende stemmen van twee charismatische vrouwen met daaraan toegevoegd een vleugje verrassend vioolspel, laten de zaal zinderen maar ook wegdromen op deze zondagmiddag.

Bij binnenkomst verzorgt het Wittenburg een heerlijk kopje koffie of thee en huisgemaakte patisserie. Uiteraard is parkeren op het landgoed en het gebruik van de garderobe kosteloos.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het concert op www.wittenburg.nl. Daar vindt u ook informatie over alle andere mogelijkheden die Kasteel de Wittenburg te bieden heeft.

Koffieconcert | Aanvang 12.15 uur | Deuren open 11.30 uur | Premium € 32,50 | 1e rang € 29,50 | 2e rang € 27,50
Culinaire brunch | Aansluitend aan het concert | € 25,- |

Voor de redactie:

-----------------------------------------------Einde Persbericht-------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Over Kasteel de Wittenburg
Kasteel de Wittenburg ligt in de bosrijke omgeving van Landgoed de Wittenburg in Wassenaar en organiseert verschillende evenementen. Zie ook: www.wittenburg.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Yvette Bakker, y.bakker@wittenburg.nl of telefonisch via 070-51 51 500
deel deze pagina:
Meer van Kasteel de Wittenburg: