Koffievergelijk.nl uit Ulft beste webwinkel 2016?

Persbericht geplaatst door Koffievergelijk op 28-02-2016
Koffievergelijk.nl uit Ulft beste webwinkel 2016?
De Ulftse webwinkel Koffievergelijk.nl doet dit jaar wederom een gooi naar de titel 'Beste Webwinkel' bij de Nationale Thuiswinkel Awards. Bij de Publieksprijzen XS in de categorie 'Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging'.

Vorig jaar werd er een verdienstelijke derde plaats behaald, dit jaar telt alleen de eerste plaats. Bij de verkiezing kiezen en beoordelen consumenten hun favoriete webwinkel. De stemming is op dit moment afgelopen en nu is het wachten op de bekendmaking van de beste winkels..., 10 maart 2016 bij Inn Style in Utrecht.

Nationale Thuiswinkel Awards
De Nationale Thuiswinkel Awards, kortweg Thuiswinkel Awards, wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Consumenten stemmen op hun favoriete webwinkel stemmen en beoordelen deze op zaken als gebruiksgemak, klantenservice, leversnelheid en bezorging en betalingsmogelijkheden.

De winnende webwinkel moet minimaal 75 stemmen hebben en de hoogste score in zijn categorie behalen.

In 2015 heeft Koffievergelijk.nl een mooie derde plaats behaald en dit jaar gaan ze voor de eerste plaats. Om dit te bereiken heeft Koffievergelijk.nl het afgelopen jaar nieuwe verbeteringen geïmplementeerd, zoals achteraf betalen met Afterpay, nóg snellere levering met PostNL en meer bezorgopties met keuze voor de consument waar en wanneer ze geleverd willen krijgen.

Wie is Koffievergelijk.nl?
De webwinkel Koffievergelijk.nl wordt gerund door Nicole en Marco Siemelink uit Ulft. Met veel enthousiasme en passie. De volledige logistiek is in handen van Fulfilment Partners uit Doetinchem.

Koffievergelijk.nl onderscheidt zich door een groot assortiment koffie en thee, gerelateerde zaken zoals onderhoudsproducten, voordelige en supersnelle levering met PostNL. Hét adres voor kwaliteitsmerken koffie en thee, zoals bijvoorbeeld het Italiaanse Lavazza of het Nederlandse ambachtelijke merk Mocca d'Or. Koffiebonen, gemalen, cups, pods, pads, alles verkrijgbaar en voorradig.
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Koffievergelijk: