Korting, wie wilt dat nou niet?

Persbericht geplaatst door MiscotaNederland op 16-11-2012
Korting, wie wilt dat nou niet?

Miscota biedt een speciaal puntensysteem aan waarmee klanten kunnen sparen voor extra kortingen, en toegang krijgen tot exclusieve producten in de online webshop.

De dierenspeciaalzaak heeft een puntensysteem ontwikkeld om de loyaliteit van haar klanten te belonen. Klanten kunnen zich aanmelden bij Club Miscota en profiteren van een hoop voordelen, waaronder het puntensysteem. Men ontvangt 5 bot punten voor elke euro die besteedt wordt bij een aankoop. Per aankoop zijn er maximaal 100 bot punten te verdienen. Vervolgens kan een klant met 100 bot punten, weer een euro korting krijgen op de volgende aankoop. Of het nou hondenvoer of kattenvoer is, Royal Canin Hypoallergenic of Royal Canin Urinary, de bot punten kunnen voor elk product in het assortiment van Miscota gebruikt worden.

Voordelen
Door lid te worden van Club Miscota worden klanten op de hoogte gehouden van de aanbiedingen en acties van Miscota.nl. Door een persoonlijk account wordt het aanschaffen van producten makkelijker en sneller. Met de Miscota Club Kaart kunnen bot punten gespaardt worden, welke uiteindelijk gebruikt kunnen worden voor akties en exclusieve geschenken.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van MiscotaNederland: