Kostbare Stradivarius-viool mysterieus verdwenen

Persbericht geplaatst door Ronaldvh1964 op 19-10-2015
Cover
Verschenen: ‘Vier vrienden en het mysterie van de verdwenen Stradivarius.’ In dit derde jeugdboek van schrijver Ronald van Ham verdwijnt deze kostbare viool van André Rieu op mysterieuze wijze. Het gebeurt enkele dagen voordat hij met zijn Johann Strauss Orkest een spetterend kerstconcert in het Mecc gaat geven.

De vrienden gaan als echte privédetectives met behulp van een CSI-doos op onderzoek uit. Ze beleven spannende avonturen bij de Duivelsgrot, het Mecc, in café de Bombardon, de Rechtstraat en op het Grendelplein in Valkenburg a/d Geul. Slagen de vrienden erin de Stradivarius op tijd terug te vinden? Kan André Rieu tweede kerstdag optreden? Of is deze zeer kostbare viool voorgoed verdwenen?

Ronald van Ham: beveiligingsbeambte, voetballiefhebber en schrijver van kinder- jeugdboeken is geboren en getogen in Maastricht. Zijn boeken zijn leuk, spannend, avontuurlijk en educatief voor kinderen vanaf 10 jaar. Maar ze zijn zeker ook leuk voor volwassenen. De boeken spelen zich af in Maastricht en omstreken. Voor meer informatie over deze boeken surf naar: www.viervriendenboeken.nl

Vier vrienden en het mysterie van de verdwenen Stradivarius

Auteur: Ronald van Ham

Pagina’s: 152

Uitvoering/formaat: paperback 15,5 x 23,5 cm

Isbn: 9789462661363

Website: www.viervriendenboeken.nl

Uitgever: Schrijverspunt

Bestellen kan bij de lokale en online boekhandel.

Prijs: 15,95 euro.
deel deze pagina:
Meer van Ronaldvh1964:
Meestgebruikte trefwoorden
van Ronaldvh1964: