Lakedance presenteert line-up, film en meer

Persbericht geplaatst door First Vision op 15-07-2011
Lakedance presenteert line-up, film en meer

Het beloofd een stralende dag te worden op zaterdag 20 augustus tijdens de tweede editie van Lakedance in 2011. Verdeeld over 4 uiteenlopende podia zullen ruim 30 (inter)nationale artiesten hun muzikale behendigheid ten gehore brengen aan het water bij Aquabest. Sandy Rivera en het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike, beide bekend om hun energieke performances en producties, vormen samen met Secret Cinema en het drietal van Shermanology de meest prominente kopstukken van het zomerse strandfestival.

Maar eerst wil Lakedance graag iedereen bedanken voor de hartverwarmende editie van 18 juni! Herleef alle liefdevolle herinneringen aan deze dag met de officiële Lakedance film: http://youtu.be/rFVLq0HegqM?hd=1

Main Stage
Lakedance brengt tijdens haar twaalfde editie weer een variëteit aan (inter)nationale topartiesten naar het Brabantse strand. Naast Dimitri Vegas & Like Mike, het weergaloze duo uit België, nemen Shermanoloy en het alsmaar rijzende talent Nicky Romero een vooraanstaande plek in binnen deze stage. Jordy Lishious, verantwoordelijke voor het Lakedance 2011 anthem, zal deze headliners samen met raspaarden Erick E, Anton Pieëte en Mike Ravelli ondersteunen. Mitch Crown zal met zijn karakteristieke klank de dag als host in goede banen leiden.

Defected in the House
Het wereldwijd bekende label, dat jaarlijks twéémaal neerstrijkt aan het Brabantse strand bij Aquabest, draagt op 20 augustus weer een kwalitatief arsenaal aan artiesten voor. Op een geheel eigen ‘Defected in the House’ stage zullen headliners 2000 And One, Sandy Rivera en Hardsoul hun opwachting maken met de karakteristieke Defected sound. Het fameuze label uit Londen wordt verder bijgestaan door Simon Dunmore, Rae, Aaron Ross en MC Pryme.

Minimum
Het strijdtoneel met de herkenbare donkere beats, energieke dans en opzwepende artiesten heeft sinds 2010 met recht een plek verworven binnen Lakedance en is niet meer weg te denken van het festival. Secret Cinema, Bart Skils en Steve Rachmad laten de grond flink schudden in de stevig gevulde techno, minimal en tech-house stage. Zij worden naast Bjorn Wolf en Ferreck Dawn ondersteunt door Aziatische superster Nakadia.

Mensroom
Kledingzaak Mensroom in Eindhoven verzorgt de meest intieme stage binnen Lakedance. Het volledig vernieuwde ponton aan het water bij Beachclub Sunrise vormt een ware kweekvijver voor aanstormend talent. Jaimer Vincentie, N.U.D.E en Willem at Work zullen hier samen met Southern Housepitality, Menno D, Kappi en Tom Eele hun muzikale liefde delen.

Champagne Brunch
Voorafgaand aan het festival vindt bij Beachclub Sunrise de fameuze Lakedance Champagne Brunch plaats. Heerlijk fingerfood en luxe bubbels zorgen voor een vitale start van de festivaldag. Wie zijn Lakedance ticket voor slechts 35 euro koopt bij kledingzaak Mensroom in Eindhoven heeft automatisch toegang tot de gratis brunch. Let wel, Mensroom heeft slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.

Wie reeds in het bezit is van een regulier Lakedance ticket en alsnog wil genieten van de Champagne Brunch, houd facebook.com/lakedance goed in de gaten.

Kletskoek
Het meest excentrieke plekje binnen het festival, Kletskoek! Op 18 juni een groot succes en op 20 augustus weer prominent aanwezig. Een area met knotsgekke activiteiten waarbij vrijheid en blijheid de boventoon voeren: http://youtu.be/FBcgQGbpmeI?hd=1

Volg Lakedance!
Houd de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s scherp in de gaten. Dit zijn de hotspots voor win-acties en updates rondom het festival. Voor iedereen zonder Facebook of Twitter account kan Lakedance ook gevolgd worden via Hyves, Netlog en uiteraard www.firstvision.nl.

VIP
Wie er van houdt om zichzelf eens lekker in de watten te leggen kan op 20 augustus als VIP naar Lakedance. Neem voor meer info en op maat gemaakte reserveringen contact op met First Vision via vip@firstvision.nl.

Tickets
Tickets voor Lakedance op 20 augustus kosten slechts 35 euro (ex. Fee) en zijn te bestellen via firstvision.nl/tickets, alle Free Record Shops in Nederland en België en kledingzaak Mensroomop de Kleine Berg in Eindhoven.

Lakedance online
http://www.lakedance.nl
http://facebook.com/lakedance
http://twitter.com/lakedance
http://nl.netlog.com/lakedance
http://lakedance.hyves.nl
http://www.firstvision.nl

deel deze pagina: