Launch! gaat partnership aan met OpenText

Persbericht geplaatst door Influx PR op 09-08-2012
Launch! gaat partnership aan met OpenText

Hoofddorp/ Rotterdam – 9 augustus 2012 Launch!, SAP-partner op het gebied van Human Resources (HR), is toegetreden tot het competentieprogramma voor SAP Competence van OpenText. Deze overeenkomst houdt in dat Launch! OpenText SAP Employee File Management bij klanten gaat inzetten voor het beheer van digitale personeelsdossiers. Aanleiding is dat Launch! de eerste partij in Nederland is die versie 3.5 van SAP Employee File Management heeft geïmplementeerd. Deze oplossing bevat een breed scala aan selfservicescenario’s waarmee organisaties volledige digitale records kunnen creëren van alle documenten die direct opvraagbaar en doorzoekbaar zijn. Op die manier verandert de traditionele HR-administratie in moderne digitale HR-dienstverlening gericht op medewerkers en managers.

Launch! is een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van SAP HCM consultancy, HCM Business consultancy en HCM Learning. Launch! heeft 62 professionals in dienst die met de juiste inzet van Human Capital Management het optimale uit bedrijven, hun personeel en kennis en kunde weten te halen.

Frank de Vrught, manager bij Launch!: “De omgeving van organisaties is dynamisch en wordt steeds complexer. Snel kunnen anticiperen en reageren op ontwikkelingen in de markt is essentieel voor een succesvol voortbestaan van een organisatie. Door toetreding tot het competentieprogramma van OpenText kunnen wij onze klanten ondersteunen de traditionele administratie te veranderen in moderne HR-dienstverlening die optimaal gebruik maakt van de sterke punten van de medewerkers en die personeel, processen en strategieën met het oog op de bedrijfsdoelstellingen integreert.”

De Vrught vervolgt: “SAP werkt nauw samen met OpenText en heeft hen aanbevolen als belangrijke partij in relatie tot SAP HCM. Wij ondervinden dat we door dit samenwerkingsverband over de meest moderne oplossingen en kennis van OpenText beschikken en onze klanten zo op succesvolle wijze kunnen ondersteunen. OpenText heeft een portaal voor ons ingericht waar we informatie vandaan kunnen halen en vragen kunnen plaatsen. Zo kunnen wij op basis van hun brede ervaring en kennis ons HCM-portfolio optimaliseren en verbreden.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “Door de inzet van SAP Employee File Management wordt de HR-administratie end-to-end gedigitaliseerd en daarmee geoptimaliseerd. Doordat Launch! zeer ervaren is op het gebied van SAP HCM en alle werknemers minimaal over 13 jaar ervaring in deze branche beschikken, verwachten wij dat deze samenwerking vele succesvolle implementaties gaat opleveren.”

Voor de redactie:

Over Launch!

Launch! is een onafhankelijk consultancyhuis op het gebied van SAP Human Capital Management (HCM). Launch! bestaat sinds 2006 en heeft momenteel 62 medewerkers in dient.

Als SAP Special Expertise Partner ligt de focus van de dienstverlening op het implemteren van basis HCM processen, medewerker- en managerzelfservice, Business Intelligence en test- en acceptatiemanagement. De aanpak van Launch! is gebaseerd op het nemen van verantwoordelijkheid voor het project en de gestelde doelen.

http://www.launch-hcm.com

Over OpenText
OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten
en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Voor redactionele informatie:
OpenText,
Influx PR - Gerline van Wijnen/Hilde Mussche, tel: +31 (0)55 3663034, e-mail: opentext@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: