Leitz Icon: de slimme labelprinter nu bij Hildebrand Papier te koop!

Persbericht geplaatst door hildebrand op 28-01-2015
Leitz Icon: de slimme labelprinter nu bij Hildebrand Papier te koop!
3-in-1 labelprinter
De Leitz Icon is eigenlijk 3 labelprinters in één. Het is een labelprinter: de Leitz Icon print gestanste etiketten en doorlopende papieren tape voor tijdelijke toepassingen. Het is een labelmaker: de Leitz Icon print op doorlopende plastic tape voor de meer permanente toepassingen. En het is een desktop printer: de Leitz Icon print gestanste papieren etiketten ongelofelijk snel. De Leitz Icon kan tot wel 200 etiketten per minuut printen.
Smart en mobiel
Met zijn krachtige, gebruiksvriendelijke software werkt de Leitz Icon met Windows, Mac, smartphones en tablets (iOS). Met ingebouwde USB en Wi-Fi is de Leitz Icon ideaal voor individueel en gemeenschappelijk gebruik. Neem de compacte Leitz Icon overal mee naartoe. Gebruik de optionele Li-ion externe accu, deze gaat 12 uur mee of 1200 etiketten.
Eenvoudig cartridge systeem
Het cartridge systeem van de Leitz Icon labelprinter werkt zo eenvoudig dat wanneer de cartridge in de labelprinter wordt geplaatst, de etiketten automatisch worden geladen. Het cartridge systeem is zo intelligent dat de labelprinter en elke gebruiker direct weten welk type cartridge is geplaatst en hoeveel etiketten nog beschikbaar zijn.
Veelzijdige labelprinter
Etiketten van 12 mm tot 88 mm breed en tot 2,7 m lang. De Leitz Icon snijdt de etiketten af op de gewenste lengte zodat u bijna elk etiket kunt maken met één cartridge. De Leitz Icon print op zowel gestanste etiketten als doorlopende papieren tape en kartonnen etiketten. De Leitz Icon print ook op witte, gele en rode plastic tape.
Nu verkrijgbaar bij Hildebrand Papier
Deze Leitz Icon labelprinter koopt u nu voordelig online via https://www.hildebrandpapier.nl/kantoor-en-rekenmachines/leitz-labelprinter/leitz-icon-smart-labelprinter-inclusief-starters-pakket.html. Al verkrijgbaar voor €105,00 exclusief btw.
Over Hildebrand Papier
Hildebrand Papier is groothandel in papier, kopieerpapier, A4 papier en diverse andere afmetingen, kantoorartikelen en schoolartikelen. Hildebrand Papier levert aan kleine bedrijven, eenmanszaken, scholen, stichtingen en het MKB. Neem eens een kijkje in onze webwinkel en maak uw keuze uit ons uitgebreide assortiment. U vindt onze winkel op https://www.hildebrandpapier.nl.