Leuke uitjes bij Keukenvuur.nl!

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 05-05-2014
Kookworkshop

De kookworkshop is een ideale manier om aan teambuilding te doen met collega’s of als uitje met teamgenoten. Tijdens de workshop worden verschillende gerechten gemaakt onder leiding van de chef-kok. Nieuwe groepen leren elkaar beter kennen en voor hechtere groepen is het een leuke en gezellige bezigheid om iets met elkaar te doen.

Tijdens de workshop vertelt de chef-kok over de ingrediënten die gebruikt zullen worden en hoe deze het beste gemaakt kunnen worden. Na afloop worden de zelf gemaakte gerechten smakelijk opgediend en opgegeten.
De workshop duurt 2,5 à 3 uur en zal plaatsvinden in de kookstudio of op een andere geschikte locatie die in overleg wordt uitgekozen. De kookworkshops zijn te boeken vanaf 10 personen. De prijs varieert van €35,00 tot €47,50. De prijs voor een kookworkshop met een kleinere groep is op aanvraag.

Kok aan huis

De kok aan huis is ideaal voor feestjes van familie of zakelijk diner in een huiselijke setting. Met een kok aan huis is het niet meer nodig een keuze te maken uit verschillende restaurants, de kok komt naar u toe en verzorgt het diner naar wens.

Een avond met een kok aan huis ziet er als volgt uit:
Vooraf aan de feestavond worden de gerechten en de gangen bepaald. Alle ingrediënten en gerechten kunnen, in overleg met de kok, zelf gekozen worden. De kok zorgt ervoor dat alle ingrediënten er zijn, bereidt ze en dient de gerechten op. U hoeft alleen de tafel te dekken en de kok zorgt voor de rest!

Wij bieden verschillende arrangementen aan:
- een 3-gangen menu
- een 3-gangen menu met wijn- & frisarrangement
- een meer-gangen menu
- een meer-gangen menu met wijn- & frisarrangement

Bij deze arrangementen is er ook een deluxe uitvoering. Bij deze versie wordt de tafel feestelijk gedekt door de kok en begint het diner met een glas champagne.

De kok aan huis is 3 uur lang beschikbaar voor groepen vanaf 6 personen. De prijs voor een kok aan huis ligt rond de € 50,00 per persoon.

Wil jij meer weten over de kookworkshop of over de kok aan huis? Kijk dan geheel vrijblijvend op http://www.Keukenvuur.nl!