Liefde voor vader gaat door de maag met een heerlijk Vaderdag-Ontbijt van Ontbijtservice Noorderland

Persbericht geplaatst door noorderland op 28-05-2014
Liefde voor vader gaat door de maag met een heerlijk Vaderdag-Ontbijt van Ontbijtservice Noorderland
Vaderdag kan niet beter beginnen met een heerlijk vers, uitgebreid, luxe ontbijt van Ontbijtservice Noorderland!
Een leuke en lekkere manier om alle lieve, fijne vaders te verrassen en te bedanken met een echt verwen ontbijt met knapperige pistoletten, verse croissants, echte bakkers beschuit en home-made chocolade-muffins. Luxe en goed beleg zoals Filet American, Beenham, Grove Ardenner-Paté en Old Amsterdamkaas.
Ontbijtservice Noorderland maakt het Vaderdag-ontbijt helemaal af met een zalig klein gebakje, aardbeien van Hollandse bodem, eigengemaakte jam en een warm scharreleitje natuurlijk! De sinaasappels worden vers geperst en de koffie en thee heet geschonken.
Een smakelijke start van Vaderdag dus, om nooit meer te vergeten!
Daar Vaderdag één van de drukste dagen is voor Ontbijtservice Noorderland wordt aangeraden tijdig te bestellen en anders bied Ontbijtservice Noorderland ook de mogelijkheid een originele Vaderdag-ontbijt-cadeaubon te bestellen om op Vaderdag te overhandigen en kan Vader zelf bepalen wanneer hij hiervan gebruik wil maken, makkelijk toch?
Ook aan moeder is gedacht en kan er gezellig een lekker moeder-ontbijtje mee besteld worden, net zo lekker, minder uitgebreid natuurlijk want het is per slot van rekening geen Moederdag!
Bij Ontbijtservice Noorderland (regelmatig als beste getest in de media o.a. door Tros Radar) kan je online Vaderdag-Ontbijt bestellen op www.ontbijtservice-noorderland.nl of telefonisch op 06-16688744 voor Groningen en Drenthe.

Voor de redactie:

Met hartelijke groet,

Charlotte Lagendijk