L(i)evenswerk voor goede moed in coronatijden

Persbericht geplaatst door davydewitte op 08-02-2021
L(i)evenswerk, een boek voor goede moed in coronatijden

PERSBERICHT

Het boek L(i)evenwerk geeft goede moed in coronatijden

Een boek met huidhonger, dat je moet verwarmen, zeker op Valentijn

L(i)evenswerk is een boek, geschreven uit liefde voor het leven. Een boek met huidhonger, dat gestreeld wil worden. Of als u met een haardroger over het zwarte hart op de cover blaast, verschijnt ook de liefdevolle boodschap vanonder de hittegevoelige inkt. Mensen met verschillende beroepen vinden zich terug in het boek. Het boek telt 64 pagina's, full colour, met tekeningen in en uitspraken vol levensmoed gelinkt aan uiteenlopende beroepen.

Er zitten ook beroepen bij van mensen die zwaar geraakt worden of betrokken zijn in de crisis, zoals een cafébaas, een lichttechnicus, een urgentieverpleegkundige, een viroloog, ... Er staat zelfs een tekening in het boek met een Marc Van Ranst-lookalike die ook zijn l(i)evensmoed terugvindt.

Het boek, dat een geschenk kan zijn voor iemand die je liefhebt, voor Valentijn of een andere gelegenheid, staat vol met ‘leefies’, uitspraken vol levensmoed die de schrijver wil meegeven aan mensen die zwaar geraakt worden in deze crisis. “Ik wil mensen hoop geven, iets om onszelf aan op te trekken.

Die hoop wil hij geven aan iedereen die het moeilijk heeft, zware tegenslagen in het leven kent, sombere gedachten heeft. Het leven is echt de moeite waard, er is zoveel om dankbaar voor te zijn, om levensmoed uit te putten, ook al zit het niet altijd mee.”

De auteur gaf poten en een staart aan Corona, de duivelse kat, samen met de illustrator Sem Brys. 2 figuurtjes staan centraal. Corona staat symbool voor al het slechte, voor het ongeluksvirus waar wij allen tegen vechten. De hond Cassius (vernoemd naar Cassius Clay) is het engeltje dat het virus verslaat.

Veel motivatiepsychologen zeggen dat positivi-tijd zo belangrijk is, dat mensen hoop nodig hebben. Met het boek L(i)evenswerk wil de woordknutselaar Davy De Witte mensen goede levensmoed geven in deze moeilijke corona-tijden, de boodschap is dat het leven de moeite waard is en blijft. Een hart onder de riem.

Het boek kost slechts € 12,99, geen € 13 want dat brengt ongeluk met de zwarte kat Corona in het boek. Mensen kunnen op de website www.lievenswerk.com het boek verkrijgen of bestellen in elke boekhandel.

Voor de redactie:

Meer info:

info@lievenswerk.com

www.lievenswerk.com

deel deze pagina: