Limak Limra

Persbericht geplaatst door magicland op 16-09-2012

Hotel Limak Limra is zeer populair hotel bij Belgische en Nederlandse gasten. Sommigen bezoeken dit hotel al jaren! Deze accommodatie is ruim opgezet en biedt de gasten een keur aan faciliteiten. Het buffetrestaurant staat bekend als uitgebreid en erg smaakvol. In de zomer gaan alle à la carte restaurants open zodat u heerlijk uitgebreid en in alles rust kunt tafelen. Voor de kinderen zijn er glijbanen en is er volop animatie, zij zullen zich niet vervelen!

Limak Limra ligt direct aan het strand van Kiris, op 7 km van het centrum van Kemer. De dolmus stopt voor het hotel.

Hotel Limak Limra beschikt over 867 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met diverse bijgebouwen en een receptie. Limak Limra beschikt over diverse zwembaden met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. U kunt u dorst lessen in een van de verschillende bars en heerlijk dineren in een het buffetrestaurant of in een van de 7 à la carte restaurants. Verder treft u diverse winkeltjes, conferentieruimtes, internetmogelijkheden (tegen betaling), speelruimte, dokter en kapper aan in Limak Limra.

Alle standaardkamers van Limak Limra zijn ingericht met vloerbedekking, airconditioning (centraal geregeld, op vaste tijden), minibar (gevuld met water, bier en frisdrankjes), kluisje (tegen betaling), televisie, muziekkanaal, telefoon, balkon en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Clubkamers (of garden rooms) bevinden zich in het tuingedeelte van het hotel. U kunt altijd gebruik maken van de faciliteiten van het hoofdgebouw. Voor gezinnen zijn er quadkamers (standaardkamer met 4 bedden) en familiekamers (bestaande uit 2 ruimtes) te boeken.