Little Dutch bij www.juniorssuite.com

Persbericht geplaatst door juniorss op 13-02-2013
Little Dutch bij www.juniorssuite.com

Als je het hebt over de babykamerartikelen van het succesvolle Nederlandse merk Little Dutch, dan heb je het over sprankelende dessins en fijne materialen!

Grote en kleine sterren, stippen en ruitjes, auto’s en bloemetjes en andere dessins zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn de lakentjes, dekentjes, slaapzakjes, badcapes enz. vaak afgewerkt met mooie satijnen biesjes of kanten randjes. Het assortiment van Little Dutch is zeer compleet en een heel groot deel daarvan is verkrijgbaar in onze e-boutique Junior’s Suite. Niets staat je in de weg om een prachtige babykamer of kinderkamer in te richten.

Bovendien bracht Little Dutch verrassende artikelen op de markt. Want verdween een voedingskussen in het verleden op zolder zodra je kindje wat groter werd, krijgt dat met de poefhoes van Little Dutch nu een tweede leven. Naast de functie bij het leren zitten, staat het ook nog eens bijzonder mooi en sfeervol op het kamertje van jouw kleintje. Ook de collectie lampen van Little Dutch is zeer verrassend te noemen. Want lijken een aantal van hen met het licht uit enkel een gewone hanglamp, zodra het licht aan gaat verschijnen daar plots de silhouetten van een stoer vliegtuig, een vrolijke dierenstoet, lieve vogeltjes of trendy uilen.

Kortom Little Dutch besteed veel zorg aan het ontwerpen en ontwikkelen van baby- en kinderkameraccessoires en dit uit zich in de prachtige, kwalitatieve series (daar waar nodig zijn ze getest bij TÜV Rheinland) voor zowel jongens als meisjes. Al deze artikelen worden maatschappelijk verantwoord en kinderarbeid vrij geproduceerd.

In onze e-boutique Junior’s Suite vind je een groot assortiment van Little Dutch http://www.juniorssuite.com/accessoires.html/filter/manufacturer/littledutch. Al deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht je nu toch liever een serie aanschaffen welke nog niet in onze e-boutique getoond wordt, dan kunnen wij van Junior’s Suite deze uiteraard voor je bestellen. Bovendien biedt Junior’s Suite je een bijzonder voordeel zonder dat je daarbij reeds samengestelde series hoeft af te nemen. Want al vanaf 3 artikelen ontvang je in onze e-boutique Junior’s Suite 15% korting. Deze korting wordt automatisch verrekend zodra je de door jou gewenste artikelen in de caddy van Junior’s Suite plaatst.