Loboloup, kinderbehang met een eigentijds karakter, nu ook in Nederland verkrijgbaar

Persbericht geplaatst door juniorss op 27-03-2015
Loboloup, kinderbehang met een eigentijds karakter, nu ook in Nederland verkrijgbaar

Onlangs ontdekten wij het kinderbehang van Loboloup uit Amerika (waar het in New York handgemaakt wordt) en wij werden enthousiast van de vrolijke en speelse illustraties en patronen. Wat ons betreft is dit behang een perfecte aanvulling voor iedere kinderkamer. We konden het dan ook niet weerstaan om dit behangmerk naar Europa te halen. Inmiddels is dit eco vriendelijke kinderbehang exclusief verkrijgbaar in onze e-boutique www.juniorssuite.com.

Loboloup is een boutique design company, welke werd opgericht door Nancy Wolff en Elizabeth Wolff. Nancy Wolff is onder meer bekend als auteur/illustrator van kinderboeken en voor haar animatiefilmpje All Aboard voor de kinder televisiezender Nick Jr. ontving ze de Parents Choice Gold Award, een prestigieuze award voor kinderproducten. Inmiddels heeft zij zich, samen met haar nichtje Elizabeth, ook gespecialiseerd in kinderbehang met een eigentijds karakter, ontworpen voor de hedendaagse kinderkamer. Dat eigentijdse karakter uit zich in frisse en vernieuwende illustraties en drukkunst en het streven naar het creeren van kind- en eco vriendelijke producten. De unieke en soms gedurfde designs worden met de hand uitgetekend waarna ze, ook weer met de hand, worden gezeefdrukt. Hierbij maakt men enkel gebruik van duurzaam papier en inkt op waterbasis. Het handwerk vraagt, in geval van designs welke niet op voorraad zijn, een levertijd van 4 tot 6 weken.

Van alle designs hebben wij van www.juniorssuite.com een staal in huis, dus voor diegene die benieuwd is naar dit vrolijke kinderbehang bieden wij de mogelijkheid een behangstaal aan te vragen (tegen een geringe vergoeding, welke wordt verrekend zodra je een rol afneemt). Breng een bezoek aan onze e-boutique http://www.juniorssuite.com/behang-stof-1/behang/behang-loboloup.html en kies jouw favoriet.