Loods bouwen (loodsenbouw): van schets tot executie

Persbericht geplaatst door melanieeee op 29-05-2012

Loods bouwen? Daarbij komt er aanzienlijk veel bij kijken. In dit korte nieuwsartikel wordt goed aangekaart wat er zoal komt kijken bij loodsenbouw.

Totdat je akkoord bent gegaan met het ontwerp en de propositie , moet een bouwvergunning worden aangevraagd. Dit regelt Bouwbedrijf Nieuwenhuis bij je gemeente. Sommige stukken die samen met de aanvraag ingediend moeten worden, zijn funderingstekeningen, werktekeningen, constructieve berekeningen en een EPU-berekening. Wanneer de gemeente je autorisatie heeft gegeven, kunnen wij de loods bouwen.

Snelle levering
Bouwbedrijf Nieuwenhuis staat bekend om de kansen efficiƫnt en binnen een kort tijdsbestek een loods te bouwen. Dit komt omdat alle processen binnen het bedrijf zijn vastgelegd in het bedrijfszorgsysteem. Dit volgt de internationale norm NEN-ISO 9001 en de Nederlandse norm VCA**.

Lage kosten
Deze zeer efficiƫnte aanpak van Bouwbedrijf Nieuwenhuis heeft nog een voordeel: een loods bouwen is vele male goedkoper bij Nieuwenhuis dan vele andere bouwbedrijven. Wilt u weten hoe goedkoper Ga naar de website voor meer informatie: Bouwbedrijf Nieuwenhuis

Jarenlange ervaring
Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van bedrijfspanden bouwen, hebben voor vele tevreden klanten gewerkt en is specialist in loodsenbouw. Laat dus uw loods bouwen door bouwbedrijf Nieuwenhuis.

Voor de redactie:

Melanie de Bruin, 28 jaar marketingcommucatie specialist Bouwbedrijf Nieuwenhuis

deel deze pagina: