Lopesan Villa del Conde

Persbericht geplaatst door magicland op 16-09-2012

Een groots opgezet luxe hotel op slechts 300 m van het strand met 5 zwembaden met elk een eigen thema, 3 jacuzzi’s en een zeer uitgebreid Thalassocenter.

Dit hotel van de befaamde Lopesan-keten is gebouwd in de stijl van een dorp op Gran Canaria. De ruime, modern ingerichte kamers zijn ondergebracht in aaneengesloten gebouwen in verschillende kleuren. Er is keuze uit 6 bars en 2 à la carte restaurants, Italiaans en Mediterraans.

In de tropische tuin liggen 5 zwembaden, waarvan 1 zelfs met zandstrand, 3 jacuzzi's en meerdere zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Elk zwembad heeft een ander thema.

Voor kinderen is er een apart kinderbad in Lopesan Villa del Conde, een miniclub en op aanvraag en tegen betaling babysitservice. Uiteraard zijn er voor dit resort ook de speciale Neckermann Beregoede Kinderprijzen.

Het complex ligt direct aan de wandelboulevard en de zee, op ca. 300 m van het Meloneras-strand en op ca. 800 m van het Maspalomas-strand. Het winkelcentrum Varadero bevindt zich op ca. 500 m.