Lounge-Wood Italian design laptoptafel van hout en metaal

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 31-05-2011
Lounge-Wood Italian design laptoptafel van hout en metaal

Lounge-Wood is een universele laptoptafel (standaard) zo ontworpen dat u uw laptop in de meest ontspannen en ergonomische manier kunt gebruiken. Zittend in uw favoriete stoel, languit op de bank of uitgestrekt in bed. Met Lounge-Wood hebt u geen last van vermoeidheid door een onnatuurlijke positie en is uw werkhouding optimaal.

Voor de constructie van de Lounge-Wood wordt gebruik gemaakt van hout en satijnlook metaal. Met meer rondingen in het materiaal en een grotere verstelbaarheid een prachtig design meubelstuk.

Het ontwerp is geïnspireerd op een zeilboot. Het stabiele voetstuk met de metalen structuur is de mast. De Lounge-Wood is verstelbaar als een grootzeil en modulair als een spinnaker.

De Lounge-Wood respecteert het milieu door het gebruik van gecultiveerd hout, emissievrije coatings en verpakking gemaakt van recycled materiaal.

Dankzij de verschillende uitvoeringen is Lounge-Wood aan te passen aan uw interieur. Lounge-Wood is verkrijgbaar in vier houtkleuren: Natural, Dark (weng├ękleur), Hot (kersenkleur) en Classic (walnootkleur).

Te bekijken en bestellen via www.laptopcomfort.nl