Luxlight opent vestiging in België, succesvolle introductie tijdens Batibouw 2012

Persbericht geplaatst door Luxlight BV op 20-03-2012
Luxlight opent vestiging in België, succesvolle introductie tijdens Batibouw 2012

Ondanks het gure economische klimaat schijnt voor Luxlight de zon. Als producent en marktleider van platdakramen voor woningen in Nederland heeft Luxlight onlangs een vestiging in België geopend die acte de présence gaf op Batibouw in Brussel.

Inspelen op een veranderende markt

Met de introductie van “de nieuwe generatie platdakramen” heeft Luxlight BVBA duidelijk zijn visitekaartje afgegeven aan de Belgische (bouw)markt. “In tijden van marktveranderingen

moet je flexibel en innovatief zijn en inspelen op kansen en mogelijkheden”, aldus Pieter Bax, eigenaar Luxlight. “We kregen meer en meer aanvragen vanuit België. In België is een grote vraag naar een upgrade en uitbreiding van de bestaande woning. De Luxlight producten zijn hier volledig op afgestemd en daarom hebben we besloten door te pakken en te investeren in een verdere groei met onze producten en diensten. We kunnen dat omdat we een unieke werkwijze hebben waarbij service en oprechte klantgerichtheid centraal staan. Onze platdakramen zijn daar al 10 jaar het levende bewijs van”, aldus de eigenaar.

Nieuwe generatie platdakramen

Gezien het grote aantal geïnteresseerde bezoekers op de stand tijdens Batibouw, meer dan 20.000, spreekt het assortiment platdakramen en de diensten van Luxlight de Belgische architecten, bouwmarkthandelaren en consumenten aan. Zij waren onder de indruk van de professionele oplossingen die Luxlight biedt. Met de grootste platdakramen tot wel 10m2 laat Luxlight zien dat traditionele oplossingen zoals kunststoflichtkoepels écht tot het verleden behoren.

Innovatie op de Belgische markt

Luxlight was op Batibouw geselecteerd voor het "Innovatieparcours", waar nieuwe producten uit de technologie- en designwereld in de schijnwerpers werden gesteld. Batibouw organiseerde dit "Innovatieparcours" in samenwerking met Confederatie Bouw. De innoverende producten en diensten werden geselecteerd door een jury van onafhankelijke journalisten en professionals uit de verschillende deelgebieden van de bouw. Door de selectie voor het Innovatieparcours was Luxlight ook genomineerd voor de Innovatie Award.

Ook de Belgische markt zit te wachten op een vernieuwende daglichtoplossing voor het platdak. Een platdakraam dat voldoet aan de wensen, eisen en behoeften van deze tijd. De platdakramen van Luxlight zijn vanaf maart 2012 verkrijgbaar in België via alle professionele bouwmaterialenhandels .

Over Luxlight

Vanuit het oogpunt van gezond leven, welzijn en comfortabel wonen, willen mensen zoveel mogelijk daglicht toelaten in hun woningen. De producten van Luxlight zijn ontwikkeld om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht via het platdak naar binnen te halen. Luxlight onderscheidt zich met deze grote afmeting, van alternatieve producten zoals lichtkoepels en daglichtbuizen.

Platdakramen van Luxlight zijn gemaakt van zonwerend HR++ glas en fraai afgewerkt aluminium, met slanke detailleringen. Het glas zorgt voor een natuurlijke lichtinval met een onvervormd doorzicht, en bij hagel en regen wordt het geluid tot een minimum gereduceerd. Alle Luxlight platdakramen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en inbraakwerend volgens de norm NEN 5096 en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Luxlight biedt gemak door een totaalconcept te leveren. Om optimaal en snel in te kunnen passen in het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar. Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle, logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.

Voor de redactie:

Voor meer informatie over Luxlight en zijn producten, redactionele informatie en illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met

Luxlight BV

Leemskuilen 4

5563 CK Westerhoven

T 040 207 01 24

F 040 207 01 26

I www.luxlight.nl

E info@luxlight.nl