Maak een profielfoto met Mariana Verkerk

Persbericht geplaatst door Mooiemensencom op 07-02-2012
Maak een profielfoto met Mariana Verkerk

Op 12 februari organiseert de datingsite mooiemensen.com een unieke shoot. Onder professionele begeleiding van modelscout Mariana Verkerk en Fashion fotograaf Herman van Gestel kunnen 36 singles een profielfoto laten maken. Er wordt gefotografeerd in studio the Beauty & the Beast, in Amsterdam, waar ook visagisten en hairstylisten aanwezig zullen zijn. Leden krijgen voorrang, maar niet leden zijn ook welkom.

Nederlandse singles zijn slecht in het presenteren van zichzelf op datingsites. Zeker bij de mooiemensen.com, waar het tenslotte om uiterlijk gaat, schrikken we nog wel eens van de foto’s die wij ontvangen. Het zit waarschijnlijk een beetje in onze Nederlandse ”doe maar gewoon” cultuur. Vrouwen die foto’s insturen met 3 vriendinnen, concurrenten dus, of met hun moeder, foto’s met hoeden en zonnebrillen of gewoon zeer slechte kwaliteit. In Amerika, waar inmiddels 1 op de 7 huwelijken voortkomt uit een online date, zal men zoiets niet in zijn hoofd halen. Het goed voor de dag komen is daar echt serious business.” Hoog tijd dat we er hier wat meer aandacht aan gaan besteden. Wij willen laten zien dat je met een beetje moeite ook een hele goede profielfoto kunt maken. Mariana Verkerk is deze dag in Nederland en wij doen het voor een echte vriendenprijs. Inschrijven: stuur een e-mail naar contact@mooiemensen.com. Je krijgt van ons verdere informatie.

LET OP: Er zijn inmiddels nog maar enkele plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Gegevens:

Datum/Tijd: Zondag 12 februari, 11.00u – 17.00u

Fotograaf: Herman van Gestel (http://www.hermanvangestel.com/portfolio.php)

Locatie: Studio The Beauty & the Beast, Da Costastraat 93 te Amsterdam

Prijs: € 69,-.

Maximaal 36 man, VOL IS VOL!

Opmerking: Graag max. 3 setjes kleding meenemen. Verder zijn er make-up- en hairstylisten aanwezig die je een beetje bijwerken.

Voor de redactie:

Uitgever: Tjeerd de Jong

Telefoon: (0)35 – 621 00 08

Mobiel: (0)6 – 556 912 21

Adres: Melkpad 26, 1217 KD Hilversum

E-mail: Tjeerd@mooimensen.com

Web: www.mooiemensen.com

deel deze pagina: