MAAK JE MOEDER HET STRALENDE MIDDELPUNT

Persbericht geplaatst door webprint op 07-05-2012
MAAK JE MOEDER HET STRALENDE MIDDELPUNT

Oldenzaal, 7 mei 2012 – Jouw moeder is bijzonder. Of ze nu op een canvas, foto op aluminium of in een mooie fotoalbum staat, je moeder is altijd het stralende middelpunt. Om je moeder de aandacht te geven die zij verdient heeft Webprint.nl al jaren de leukste cadeaus voor Moederdag. Dit jaar kun je haar zelfs van binnen én buiten laten stralen, je maakt kans op een beauty-arrangement voor twee ter waarde van maar liefst € 150,-.

Mama je bent de liefste!
Dat je moeder de liefste is wil je haar elke dag wel vertellen, maar met Moederdag maak je er helemaal een feestje van. Als kind maakte je je moeder blij met een macaroni-ketting of een handgeschreven gedicht. Dat zelfgemaakte cadeaus in de smaak vielen zag je aan haar stralende gezicht. Bij de online fotoservice maak je nog steeds zelf de leukste Moederdag cadeaus. Met een foto van jullie samen of een foto van een bijzonder moment van jullie samen maak je bij Webprint.nl de liefste cadeaus. Tot aan Moederdag bestel je deze cadeaus met speciale korting tot maar liefst 50% korting.

Kans op een beauty-arrangement
Met een simpele klik “like” je Webprint.nl op Facebook en je maakt direct kans op één van de 10 beauty-arrangementen van € 150,-. De 10 gelukkige winnaars worden maandag 14 mei op Facebook bekend gemaakt.

Elke ruimte in huis vraagt om een unieke blikvanger. De fotoproducten van Webprint.nl zijn van topkwaliteit, samen met jouw foto wordt het een prachtig en uniek product. Webprint helpt je met het gebruiksvriendelijke bewerkingsprogramma om een topproduct te maken. Met ruime keuze achtergronden, cliparts en natuurlijk jouw persoonlijke teksten maak je het helemaal af.

Alles op een rij
Iedere “like” op Facebook maakt kans op één van de tien beauty-arrangementen van € 150,-. Daarnaast bestel je bij Webprint.nl de leukste Moederdag cadeaus met mooie kortingen, die oplopen tot maar liefst 50% korting. De actie duurt tot 13 mei 2012.

Over Webprint.nl
Op Webprint.nlmaak je eenvoudig en voordelig fotoalbums, foto’s op canvas, posters, kaartenen kun je nog veel meer leuke fotoproducten maken en direct bestellen. Met het speciale bestelprogramma van Webprint.nl gaat dat allemaal heel snel en eenvoudig en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Natuurlijk behoort ook het maken van 'gewone' fotoafdrukken op vele formaten tot de mogelijkheden.