Maak kennis met zelfbouwproject BlackJack tijdens Woondag op 22 februari

Persbericht geplaatst door Clickr op 18-02-2014
Op zaterdag 22 februari vindt de Woondag plaats in Amsterdam. Voor geïnteresseerden en mensen die woonruimte zoeken in Amsterdam een mooie kans om eens nader kennis te maken met de uitgebreide mogelijkheden van dit nieuwe appartementencomplex aan het water van het IJ.
Creëer zelf het appartement van uw dromen
BlackJack is een klimaat-neutraal zelfbouwproject in stadsdeel Buiksloterham dat toekomstige bewoners de mogelijkheid biedt om het appartement van hun dromen te bouwen. Het complex bestaat dan ook niet uit standaard appartementen, maar uit schakelbare units die aan elkaar geschakeld kunnen worden om het gewenste oppervlak te realiseren. Hierdoor kunnen woningen van 43 tot en met 350 vierkante meter gecreëerd worden.
De zelfbouw mogelijkheden van BlackJack gaan echter veel verder dan dat. Zo hebben kopers ook bij de inrichting van het appartement een grote invloed op de uiteindelijke woonruimte. De flexibiliteit gaat hierbij echt van de ruimtelijke indeling door tot en met de gevel. Uiteraard worden bewoners waar nodig in het bouwproces ondersteund door een architect om tot een optimaal resultaat te komen. Ook worden de appartementen tegen kostprijs gerealiseerd, waardoor een uitermate scherpe prijs-kwaliteit verhouding ontstaat.
Buiksloterham - trendy stadsdeel in ontwikkeling
De appartementen van BlackJack worden gebouwd aan het water van het IJ in stadsdeel Buiksloterham. Dit gebied is volop in ontwikkeling en groeit steeds verder uit tot een gebied waar wonen, werken en recreatie vloeiend gecombineerd wordt. Zo is dit gebied steeds vaker het toneel van (grootschalige) evenementen en krijgt het gebied steeds meer een eigen gezicht door de komst van creatieve bedrijven en bouwwerken zoals filmmuseum Eye en de toekomstige ADAM toren. Een veelzijdige locatie met volop potentie voor de toekomst.
Kom alles te weten over BlackJack tijdens de Woondag op 22 februari
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van zelfbouwproject BlackJack of heeft u specifieke vragen? Kom dan op zaterdag 22 februari tussen 11.00 en 14.00 langs bij Neef Louis aan de Papaverweg 46 in Amsterdam. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van BlackJack.
Voor meer informatie kunt u ook alvast kijken op www.blackjackbsh.nl of contact opnemen via 06 1590 5620.