Maak online je eigen vlieger, tuinposter of plaatje op zeildoek bij Gozi

Persbericht geplaatst door gozi op 17-10-2013

Een leefomgeving geef je een mooie charisma met een foto op canvas.

Voor de productie gebruiken wij alleen accessoires van uiterst hoge bekwaamheid. Na vele jaren zullen de kleuren nog steeds perfect blijven. Tevens wanneer de foto op canvas continu in het zonlicht staat. Wij gebruiken het stevigste canvas wat leverbaar is. Dus geen goedkoop linnen!Omdat we spielatten gebruiken is het doek op elk ogenblik bij te spannen.

Hoge kwaliteit vliegers

Gozi.nl verzekert jou ervan dat jij uren lang kan genieten van het vliegeren. Het drukken van vliegers is niet mogelijk wanneer je materiaal van vreselijke deugdelijkheid hebt. Die garantie heb je bij ons. En dat ook nog eens tegen buitengewoon scherpe bedragen.

Ontwerp je eigen tuinposters op Gozi.nl

Tuinposters zijn een modeverschijnsel. Veel websites verkopen nu ook tuinposters. Dat zijn doorgaans de standaard platen. Deze kwam je in het verleden veel tegen in winkels. Ontwerp je eigen tuinposter bij gozi.nl en laat deze ook direct bij ons uitdraaien. Het is allemaal heel makkelijk en het kost niet veel geld.

Profiteer vandaag nog van de laagste bedragen en de beste materialen die we aanreiken op onze internetpagina

Wat is een tuinposter?

Een beeld of een illustratie op een zeildoek dat in de buitenlucht kan hangen noem je een tuinposter. Een poster zoals u die in huis zou ophangen, maar dan in de tuin, op het terras of onder de veranda. Een poster ter verfraaiing en verlevendiging. Met weerbestendig bedoelen we trouwens dat de tuinposters opgewassen zijn tegen wind, hemelwater en sneeuw; dat de posters ondanks die invloeden lange tijd hun originele kleuren aanhouden.

Maak je eigen vlieger

Gozi.nl maakt die beleving nog bijzonderder. Het is namelijk mogelijk om op gozi.nl je eigen vlieger te ontwerpen. Gebruik jouw eigen illustratie of beeld voor op de vlieger. Van een uniek stuk als gift voor een speciaal iemand tot vele honderden of zelfs duizenden vliegers als relatiegeschenk.