Makkelijk uw medicijnen ontvangen met Dokter Online

Persbericht geplaatst door merelmolenaar op 05-01-2014


Uw medicijnen krijgen gaat makkelijker dan voorheen. Zonder dat u uw deur hoeft uit te stappen om medicijnen af te halen, worden de medicijnen naar u toegebracht. Via de online apotheek kunt u medicijnen bestellen en thuis of op het werk in ontvangst nemen. Dit is mogelijk met de online apotheek DokterOnline.com.

U ontvangt een e-mail met uw bestelgegevens nadat u heeft besteld. In de e-mail staat een unieke link, waarop u uw bestelstatus van uw bestelling kunt zien. U kunt hierin zien of een van de artsen deze al heeft goedgekeurd, of het pakket al verzonden is en via tracktrace waar in het distributietraject uw pakket zich bevindt. (Let op: niet elk internationaal postsysteem heeft tracktrace codes, dus het kan in enkele gevallen voorkomen dat u geen informatie krijgt met uw tracktrace code. Dit hoeft niet te betekenen dat de zending niet is verstuurd).

Of u wel of niet thuis bent, het pakket zal niet bij uw buren of collega’s terecht komen. Uw zending wordt door de pakketdienst (meestal) aangetekend bezorgd. Indien u niet thuis bent op het moment dat het pakket wordt aangeleverd, zal er een notitie worden achtergelaten of wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Er kan een nieuwe bezorgdatum worden afgesproken. Indien u geen contact opneemt, zal het pakje na enige dagen retour gezonden worden naar de apotheek.

Uw medicijnen worden met geheimhouding vanuit een Europese apotheek verstuurd. Dit zal gebeuren in een neutrale verpakking, zodat het geheel discreet verloopt. Voor meer informatie kunt u hier terecht.