Managed Services van PEAK-IT succesvol binnen hotelbranche

Persbericht geplaatst door OSM op 25-05-2011
Managed Services van PEAK-IT succesvol binnen hotelbranche

De Managed Services oplossingen van IT dienstverlener PEAK-IT zijn uiterst succesvol binnen de Nederlandse hotelbranche. De hotelbranche kenmerkt zich als een branche waarin 24 uur per dag wordt gewerkt. Een goed werkend IT-systeem is dan ook van cruciaal belang. De Bastion Hotel Groep – de snelst groeiende hotelketen van Nederland - ervaart dagelijks de uitstekende performance van de Managed Services oplossingen van PEAK-IT. De Naardense IT-dienstverlener beheerd de volledige IT-infrastuctuur van de Bastion Hotel Groep met een vast team van mensen. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar om eventuele incidenten vakkundig te verhelpen. PEAK-IT is een toonaangevende speler op het gebied van Managed Services. Vanaf de Servicedesk van PEAK-IT Managed Services in Naarden worden dagelijks een groot aantal werkplekken en servers gemonitord.

Flexibiliteit maakt het verschil

“Het is voor ons een enorme stimulans dat opdrachtgevers onze Managed Services zo weten te waarderen”, vertelt Maarten Cobelens, directeur van PEAK-IT. “Binnen PEAK-IT sturen wij dagelijks op kwaliteit. Belangrijk daarin is onze transparante en gedegen werkwijze. Onze parate kennis van software én hardware combineren wij met een hoge mate van flexibiliteit. Opdrachtgevers die ’s nachts een incident melden worden bij ons ook snel geholpen. Dit is ook de exact de reden waarom de Bastion Hotel Groep medio 2010 voor PEAK-IT heeft gekozen. Binnen PEAK-IT hebben we het zo georganiseerd dat een vast contactpersoon wekelijks op locatie komt bij de Bastion Hotel Groep en er zijn vaste mensen werkzaam op de servicedesk. Met onze aanpak kan de Bastion Hotel Groep zich volledig blijven focussen op hun core business, namelijk het verhuren van hotelkamers, maaltijden verzorgen en service verlenen aan hun gasten. En dat gaat ze heel goed af!”

Ondersteund groeidoelstelling Bastion Hotel Groep

De samenwerking verloopt precies zoals Marianne van der Sterren, personeelsmanager bij de Bastion Hotel Groep had gehoopt. “We zijn zeer tevreden. De samenwerking loopt goed, PEAK-IT werkt met korte lijnen en toont zich betrokken bij onze organisatie. Zo is het al eens voorgekomen dat er ’s avonds incidenten waren die niet konden wachten tot de volgende ochtend. In dat soort gevallen nemen we direct contact op met een medewerker van PEAK-IT. Dergelijke incidenten worden dan snel en vakkundig opgelost.” Naast het dagelijkse servicedesk-beheer voert PEAK-IT Managed Services ook lopende IT projecten uit. De groei van de Bastion Hotel Groep brengt veel aanvullende IT werkzaamheden met zich mee. “Door onze uitbreiding moet er veel nieuwe apparatuur komen. Elke keer als er een hotel opent of als er meer kamers gebouwd worden, dan is PEAK-IT de partij om de hardware te installeren. Dat is altijd perfect geregeld.”

Over PEAK-IT

PEAK-IT is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering, ICT uitbesteden, Managed Services en Advies en Opleidingen. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven ICT-specialisten. Vanuit Naarden en Den Haag werkt PEAK-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en onlangs voor de vierde keer op rij door Deloitte uitgeroepen tot Best Managed Companies en mag daarom nu het predikaat gold member voeren.

Mediacontact

PEAK-IT
Maarten Cobelens
Directeur PEAK-IT

Telefoon: 06 -26104002
E-mail: Maarten@peak-it.nl.