Mannenmode formule Jac Hensen lanceert webwinkel

Persbericht geplaatst door JacHensenNL op 06-07-2012

AMERSFOORT, 22 juni 2012 – Mannenmodespecialist Jac Hensen lanceert vandaag www.jachensen.nl. De nieuwe website wordt ingezet als online verkooppunt, waarmee het familiebedrijf een nieuwe doelgroep aanboort. “Met de webshop bieden we de online consument dezelfde service die onze vaste klanten van ons gewend zijn in de fysieke winkels”, aldus Robin Hensen, directeur van Jac Hensen.

Positieve verwachtingen
Het familiebedrijf investeert opnieuw in een online verkooppunt omdat de vraag hiernaar blijft toenemen. Robin Hensen: "Ook zonder investeringen in de webwinkel bleef de omzet ervan gestaag groeien. De Jac Hensen man gaat langzaam digitaal. Met de inrichting en het assortiment van de nieuwe webshop kunnen we aan de wensen van al onze klanten voldoen. Naar verwachting zal de webshop qua omzet binnen twee jaar gelijkwaardig zijn aan een fysieke Jac Hensen vestiging."

Breed toegankelijk
Jac Hensen wil met de nieuwe website de consument informeren en inspireren. Met onder andere een blog, online stylingtips en uitgebreide informatie over de merken in het assortiment, ervaart de bezoeker een prettige winkelbeleving en shopt de online consument makkelijk en voordelig zijn garderobe bij elkaar. Met gratis bezorging is Jachensen.nl voor iedereen toegankelijk.

Over Jac Hensen
Familiebedrijf Jac Hensen werd in 1977 opgericht door Jac Hensen. Het mannenmodebedrijf telt 10 vestigingen in Midden- en Oost-Nederland en biedt merken als Nils, Ben Barton, Wrangler, Selected, Lion, New Zealand, Mac, Scotch & Soda, Selected en Ledûb. Daarnaast is Jac Hensen gespecialiseerd in maatpakken, trouwpakken en grote maten.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over Jac Hensen, Jachensen.nl en beeldmateriaal neemt u contact op met Hyperz PR, Suzan Eikelenstam, info@hyperz.nl, telefoon: 0345 505845 of 06 200 323 89.

deel deze pagina: