Massagepraktijk Rozendaal nu van dinsdag tot en met vrijdag geopend.

Persbericht geplaatst door Massagepraktijk Rozendaal op 29-12-2012

Met ingang van 1 januari 2013 heeft Massagepraktijk Rozendaal de openingstijden verruimd. U kunt nu van dinsdag tot en met vrijdag terecht voor diverse massages.
Zo kunt u kiezen voor een ontspanningsmassage, waarbij gewerkt wordt met verschillende technieken zoals strijkingen met (delen van) de hand, onderarm of elleboog, knedingen, en waar nodig frictioneren.
Deze technieken stimuleren de doorbloeding van de weefels, voeren afvalstoffen af en verbeteren de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.
Ook is het mogelijk een meer klachtgericht massage te ondergaan, bijvoorbeeld bij rugpijn en nekklachten.
Daarnaast biedt Massagepraktijk Rozendaal ook diverse vormen van zwangerschapsmassage aan. U kunt kiezen uit massage op de massagetafel waarbij u op uw zij ligt, een massage van 30 minuten op
een stoel of massage op een zogenaamd hydrowave-kussen.Dit is een met warm water gevuld matrasje waar u op uw rug op ligt.Zwangerschapsmassage geeft directe verlichting van pijnen en ongemak die u kunt ervaren bij de zwangerschap.
Het is een weldaad voor moeder en baby. U kunt de massage ondergaan vanaf de derde maand van de zwangerschap tot en met de laatste dag.
Vindt u het prettiger om uw kleding aan te houden, dan is dynamische massage heel geschikt. Deze techniek wordt over de kleding gegeven en bestaat uit pulsende technieken die subtiel, zacht of stevig kunnen zijn
en die het lichaam helpen te ontspannen. Deze techniek werkt goed bij mensen die het gevoel hebben 'vast te zitten' in hun lichaam. Dynamische massage is bedoeld als ontspanning en om je lichaam losser te maken.
Het kan ook gecombineerd worden met of ingepast worden in een andere massage, zoals bijvoorbeeld bij de KIOM-massage.

Wilt u meer weten over de divers massagevormen die worden aangeboden en de exacte openingstijden, kijk dan op de website: www.massagerozendaal.nl.
Zoekt u naar een origineel cadeau of wilt u iemand verrassen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, voor moederdag (natuurlijk ook voor vaderdag.....) of voor een zwangere (schoon)dochter of
vriendin die een zwangerschapsmassage verdiend heeft? Dan is een massage cadeaubon van Massagepraktijk Rozendaal een uitstekend idee!

Voor de redactie:

Massagepraktijk Rozendaal, Muriel Garretsen, www.massagerozendaal.nl, telefoon 06 435 20 325

deel deze pagina: