Matrassen en boxspring kopen bij Luxebedden

Persbericht geplaatst door dekbedden1 op 26-03-2014

Omdat mijn dochter zo haar best doet op school en prachtige cijfers haalt, had ik besloten haar te verrassen met een nieuw bed. Hier zeurde ze al lange tijd om en ze had het nu toch echt dubbel en dwars verdiend. Ikzelf moest een nieuwe matras hebben en het leek me gezellig er samen op uit te gaan op zoek naar een bed en matras.

Op aanraden van mijn vriendin nam ik haar mee naar de showroom van luxebedden. Ik was hier nog nooit geweest, maar door het enthousiasme van mijn vriendin over deze beddenzaak, leek het me een goed idee hier te gaan kijken. Mijn dochter was zo blij dat ze haast door de showroom huppelde. Ze mocht de verkoper zelf vertellen wat voor soort bed ze graag hebben wilde. Met name de boxsprings hadden haar aandacht. Aandachtig luisterde ze naar het advies van de verkoper en probeerde diverse boxsprings uit. Sneller dan verwacht had ze haar keuze gemaakt. Een mooie uitvoering met een groot hoofdbord. De matras lag zeer comfortabel en gaf goede ondersteuning. Ze moest er van mij echt 100% zeker van zijn dat ze dit bed wilde hebben. Een boxspring kopen doe je niet iedere dag en ik wilde dat ze er nog jarenlang plezier van zou hebben. Maar haar besluit stond vast. Dit model moest het worden.

Ook ikzelf had minder tijd nodig dan ik verwacht had om de juiste matras te vinden. Wat een verschil met de matras van thuis. Na nog een kop koffie en alles met de verkoper te hebben doorgenomen, was de aankoop rond. Wie had dat gedacht dat we in de eerste winkel al zouden slagen. Ik had niet verwacht dat een boxspring kopen en het vinden van twee goede matrassen zo vlot zou gaan. Met een tevreden gevoel verlieten we de showroom.

Mijn dochter heeft haar nieuwe aanwinst al aan al haar vriendinnen laten zien. Ze is er zo ontzettend blij mee. Ik ben blij dat ik het advies van mijn vriendin heb opgevolgd en naar Luxebedden ben gegaan. We slapen heerlijk en worden iedere ochtend uitgeslapen wakker!