MaxiTEL biedt voordelige belbundels voor VoIP aansluitingen

Persbericht geplaatst door bernardb op 17-07-2012
MaxiTEL biedt voordelige belbundels voor VoIP aansluitingen

Ideaal voor de ondernemer die veel korte gesprekken heeft, de VoIP BelBundels van MaxiTEL. Een bundel zoals we hem kennen van 250-,500- of 1000 belminuten per maand naar vaste en mobiele aansluitingen in Nederland. Omdat er geen starttarief wordt berekent en per seconde wordt gerekend, is het ideaal voor de gebruiker met korte gesprekken en/of voor de gebruiker die van te voren weet wat er wordt gebeld.

Vanaf juli 2012 kunnen gebruikers van MaxiTEL gebruik maken van de BelBundels. Hij is er in twee smaken. De VastMobiel bundel, voor het bellen naar vaste en mobiele nummers, en de Vast bundel, waarbij bellen naar vaste aansluitingen van de bundel af gaan. Bij beide geldt dat er geen starttarief en per seconde wordt gerekend. Nadat de gebruiker door zijn bundel heen is, geldt het reguliere tarief.

GEEN VERHOOGD TARIEF NA DE BUNDEL

Een verandering met hoe wij normaal bundels kennen in Nederland is dat er geen verhoogd tarief geldt nadat de bundel verbruikt is, maar het normale reguliere tarief. De gebruiker heeft dus geen enkel risico als er een te kleine bundel wordt gekozen, slechts het genoten voordeel van de bundel. De bundels zijn elke maand aan te passen, zowel naar boven als naar beneden.

BELVRIJ VAN KPN

MaxiTEL gaat hiermee de strijdt aan tegen de Zakelijke BelVrij bundels van KPN. Bij KPN geldt onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland. De voetnoot laat echter zien dat er sprake is van een fair-use regeling, na berekeningen komt dit neer op ongeveer 825 belminuten per maand. Gaat de gebruiker hier overheen, dan vervalt het BelVrij abonnement en worden de normale ‘hoge’ KPN tarieven berekent . Een belbundel naar Vaste nummers kost bij MaxiTEL € 16,50 per maand.

Over MaxiTEL Telecom

MaxiTEL, de telecom specialist voor de zakelijke markt, begrijpt als geen ander dat de markt vraagt om individuele wensten, goede oplossing en motivatie. Telecom kan namelijk ook anders! MaxiTEL biedt simpele, vertrouwde en voordelige oplossingen die alle op dezelfde basispijler rusten: klantvriendelijkheid.

Directe pagina: http://www.maxitel.nl/voip-belbundel.html

Voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
MaxiTEL Telecom
Telefoon: 0172 - 820 040
E-mail: info@maxitel.nl
Website: http://www.maxitel.nl