Mediteer met Shuem in Haarlem

Persbericht geplaatst door Shuem op 18-02-2013
Mediteer met Shuem in Haarlem

Op 16 en 17 maart organiseert Shuem een Meditatieweekend in Haarlem. Iedereen die wil leren mediteren of de methode van Shuem Meditatie wil ontdekken is van harte welkom.

Shuem Meditatie is een effectieve methode om gedachten en gevoelens in korte tijd tot rust te brengen. Het maakt gebruik van sjamanistische principes die reeds vele eeuwen in gebruik zijn voor bewustzijnsontwikkeling en harmonie. Door een afwisseling van geluid en stilte worden die gebieden in de hersenen geactiveerd waarvan bewezen is dat deze sterk ontwikkeld zijn bij mensen die veel mediteren. Dit maakt het makkelijker rondmalende gedachten tot rust te brengen en een meditatieve staat van innerlijke rust en stilte te ervaren.

Het weekend staat onder leiding van Stefan Wils, al meer dan vijftien jaar werkzaam als healer en docent in meditatie, sjamanisme en healing. Op nuchtere wijze laat hij deelnemers delen in ruimere staten van bewustzijn die bevorderlijk werken om te leven vanuit kracht, openheid en vertrouwen. Met heldere instructie en aanwijzingen, kunnen deelnemers naderhand thuis zelf aan de slag met Shuem Meditatie.

Praktische informatie:

Data: 16 & 17 maart. Tijden: 10.00 – 16.00 uur. Locatie: Haarlem. Prijs: € 250

Contact: info@shuemamsterdam.nlof bel 020 894 35 95

Voor de redactie:

Meer informatie:

W. Bouman

Telefoon: 020 894 35 95

Mail: info@shuemamsterdam.nl

Bijlage(n): 1 foto

deel deze pagina: