Meet & Greet met Joop Zoetemelk en Lucien van Impe in Winkelhart Etten-Leur

Persbericht geplaatst door Clickr op 10-08-2016
Meet & Greet met Joop Zoetemelk en Lucien van Impe in Winkelhart Etten-Leur
Etten-Leur, 9 augustus 2016 – Op zondag 14 augustus staat Etten-Leur in het teken van de Rabobank Profwielerronde Etten-Leur. Tijdens deze wielerdag is er in Winkelhart Etten-Leur een extra koopzondag én vindt er een meet & greet met Joop Zoetemelk en Luciën van Impe plaats op het Raadhuisplein.

Tijdrit Zoetemelk en Van Impe
De Rabobank Profwielerronde Etten-Leur vindt op 14 augustus voor de tiende keer plaats. Tijdens de wielerronde zullen enkele grote namen hun opwachting maken, zoals Bauke Mollema, Dylan Groenewegen en Marianne Vos. Ter ere van het tienjarig jubileum van de Wielerprofronde Etten-Leur gaan de laatste Nederlandse (1980) en Belgische (1976) geletrui-winnaar in de Tour de France, Joop Zoetemelk en Luciën van Impe, de strijd met elkaar aan tijdens een tijdrit.

Meet & greet met twee geletrui-winnaars
Joop Zoetemelk en Luciën van Impe rijden niet alleen een tijdrit tegen elkaar: bezoekers kunnen deze twee wielerveteranen ook in levenden lijve ontmoeten tijdens de meet & greet die wordt georganiseerd in Winkelhart Etten-Leur. De meet & greet vindt plaats om 15.30 uur op het Raadhuisplein. Tijdens de meet & greet worden ook de prijswinnaars van de spaaractie ‘Vind de 3 truien en WIN!’ bekend gemaakt. Joop Zoetemelk en Lucien van Impe zullen de hoofdprijs, een racefiets, uitreiken.