Megacase – Flightcase configuratie online

Persbericht geplaatst door megacaseflightcases op 24-07-2012
Megacase – Flightcase configuratie online

Flightcase configuratie – met dit bedrijfsmodel groeit de firma MegaCase GmbH uit Frankfurt, uitvoerder van de website megacase.de sinds de aanvang in 2009 aanzienlijk. Een groot deel van het succes heeft de Online onderneming te danken aan gespecialiseerde tal rijke online advertentie en marketing kanalen.

Flightcases, transportkoffers of 19″ Racks om goederen veilig per vliegtuig te vervoeren, Made in Germany – MegaCase GmbH bied particulieren en ondernemingen met hun platform http://www.megacase.de/nl/ een Online configurator om een Flightcases in iedere gewenste vorm samen te stellen. “De Cases zelf zijn geen nieuw idee, een Flightcase online samenstellen daarentegen wel” meld directeur Philipp Langer. Ondertussen telt de jonge onderneming in Frankfurt: Porsche, Volkswagen, Daimler, en Fujitsu Siemens tot zijn klanten.

Tot wel 1.000 Flightcase aanvragen per maand: De in 2009 begonnen onderneming kon in korte tijd een enorme groei verwerken. En dat terwijl de Flightcase markt veel concurrentie kent. Naast Duitsland is MegaCase inmiddels in 7 Landen vertegenwoordigd, allen in midden Europa. Er word alleen aan online marketing gedaan. De maandelijkse groei komt voor meer dan 40 procent door internet reclame tot stand.

Elke Flightcase op maat gemaakt:

Alleen in Duitsland werken er 40 man aan de productie van MegaCase Flightcases. Elke bestelling is een bestelling op maat welke direct na de ontvangst van betaling in de productie gaat. De gemiddelde Flightcase levertijd ligt op ca. 5-10 Werkdagen.

“Onze klanten zijn zeer loyaal, wanneer zij MegaCase voor het eerst gevonden hebben, blijven ze vaak trouw,” verteld directeur Philipp Langer. “Het online-kanaal heeft de zichtbaarheid van de ondernemingen sterk vergroot en bied zo een wezenlijke bijdrage voor verdere internationalisering.”

MegaCase GmbH werd in 2009 opgericht en heeft zich op het online configureren van Flightcases bijvoorbeeld transport kisten gespecialiseerd. MegaCase levert wereldwijd aan klanten, hoofdzakelijk aan Industrie en de Media branche. Sinds 2010 telt MegaCase diverse concerns zoals Porsche, Volkswagen, en Daimler tot de klanten kring.

deel deze pagina: