Meneertje Pech helpt bij kleine ongelukjes!

Persbericht geplaatst door Wereldmama op 28-02-2012

Persbericht 2012 Mr Men Bruise Soother

Mr. Men and little miss first aid and comfort

Nieuw in Nederland: een “kleine-ongelukjes-lijn” voor kinderen.

Mr Men Bruise soother

Kinderen zijn dol op Mr. Bump oftewel Meneertje Pech! Hij is de snelle, leuke manier om bulten, blauwe plekken en lichte pijn te verzachten.

Koel gebruikt, verlicht het thermische gel-pack het ongemak van zwellingen en blauwe plekken. Het is tevens verzachtend voor hoofdpijn, insectenbeten en na blootstelling aan de zon. Het pakket kan ook gebruikt worden om warm pijn te verlichten indien er geen zwellingen zijn.

Voor de stoten en tuimelingen van de kinderen onderweg - Meneertje Pech is de vriendelijke manier om tranen te drogen!

Koud gebruik: Ubewaart Meneertje Pech in de koelkast, zodat hij klaar is wanneer uw kind hem nodig heeft. Plaats op pijnlijke plaats voor 2-5 minuten om ontstekingen te verminderen.


Warm gebruik: plaats Meneertje Pech in heet (niet kokend) water gedurende 5 minuten. Verwijder voorzichtig en test temperatuur op de rug van de hand. Plaats op getroffen gebied voor 5-10 minuten.

De filosofie van Oscar + Dehn

Oscar+ Dehn heeft de eerste-hulp en gezondheidszorg categorie voor kinderen opnieuw uitgevonden door het creëren van een aanbod van leuke, spannende en innovatieve producten met de populaire karakters.

Oscar + Dehn streeft erna om zorg te bieden voor kinderen bij alledaagse pijntjes en verzorgingsbehoeften. Wat helpt er, naast de kus van mama, beter dan bijvoorbeeld een knuffel van je beste vriendje, Meneertje Pech!

De productlijn is te koop via www.wereldmama.nl

Bruise Soother, is tevens verkrijgbaar in Meneertje Blij en Mevrouwtje Behulpzaam voor slechts 7,99 euro

*****

Voor de redactie:

*****

Wereldmama verkoopt unieke, karaktervolle en echte kinderproducten van over de hele wereld. Veel van deze producten zijn bedacht en/of worden geproduceerd door ondernemende moeders. De visie van wereldmama is om moeders te helpen in hun hectische, veeleisende bestaan.

Voor meer informatie, neem contact op met Manon van der Molen

manon@wereldmama.nl, M: 06-21850286

deel deze pagina: