Micro SD Kaart Kopen met UHS?

Persbericht geplaatst door microsdkaartkopen op 13-07-2015
micro sd kaart
Micro sd kaart kopen met UHS ook wel ultra high speed, is dit de toekomst voor micro sd kaarten of wordt de voorkeur nog steeds gegeven aan de lagere klasse ook wel klasse 4 en of klasse 6 genoemd? Hoe zit het met de capaciteit wordt er nog steeds veel gezocht naar micro sd kaart 8gb of gaat er langzaam maar zeker een omslag optreden naar de micro sd kaarten die een hogere capaciteit hebben? Microsdkaartkopen.nl zocht het uit.

Micro sd kaarten zijn een hot item en dat al voor een langere periode. Dit is natuurlijk toe te wijden aan de groeiende markt voor kleinere devices en de toename in het filmen van een hogere resolutie. Zo was full hd eerst eerst de standaard, nu lijkt het er steeds meer op dat 4k de nieuwe standaard wordt. Dit vergt veel van de kaartjes, deze moeten een steeds grotere capaciteit hebben terwijl de grote van de micro sd kaart uiteraard hetzelfde dient te blijven. Ook de snelheid wordt steeds belangrijker in deze dagen. Mensen willen snel bestanden kunnen lezen en schrijven en het liefst moeten ze dit eenvoudig kunnen uitwisselen op hun pc. De pc is het verzamelpunt voor alle data. Een adapter is de uitgewezen mogelijkheid om snel de bestanden over te kunnen dragen, kijk hierbij dan ook altijd goed bij het uitzoeken van een micro sd kaart.

De zoekvolumes liegen er niet om, volmondig kan worden gezegd dat er verschuiving plaatst vindt. De consument zoekt steeds vaker naar grotere capaciteiten het liefst een micro sd kaart 32gb of zelfs 64gb. Ook de Ultra high speed wordt steeds meer gevonden, er wordt zelfs specifiek gezocht naar klasse 10 micro sd kaart. Waarom? Zoals we net aangeven wordt het snel schrijven en lezen van bestanden belangrijk gevonden, voor een gopro is dit zelfs een must.

Conclusie, uhs is een hot item een micro sd kaart kopen met deze snelheids aanduiding is dan ook voor veel mensen steeds belangrijker. Onze volgende artikel zal verder ingaan op de manieren op te ontdekken wanneer er sprake is van een valse micro sd kaart en hoe dit kan worden herkent..
deel deze pagina: