Microsoft Excel Cursus en Training

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 27-01-2013

Volg een Online Cursus Excel vanaf € 40,- excl. BTW

Office Elearning Menubiedt Excel cursussen aan die u leren om het maximale uit Excel te halen. Microsoft Office Excel is een groot rekenblad waarop diverse berekeningen kunnen worden uitgevoerd met behulp van handige knoppen. Van bijvoorbeeld het huishoudboekje tot en met de in- en verkoop van complexe berekeningen van een bedrijf of vereniging. Door gebruik te maken van sjablonen kunt u op eenvoudige wijze facturen opstellen. Naast al het rekenwerk is het gemakkelijk om allerlei grafieken in Excel te maken.

Doel van de cursus

Deze online cursus Excel is gericht op het gebruik van Microsoft Excel. Excel biedt functionaliteiten waarmee u gestructureerde gegevens gemakkelijk kunt beheren en analyseren.

Voorkennis

Algemene basisvaardigheden van Microsoft Windows

Microsoft Gecertificeerde Online Excel cursus incl.:

* Praktijkopdrachten met real-time feedback?* Rijke interactieve multimedia lessen met ondertiteling en spraak?* 1 jaar lang op eigen tempo en volgorde trainen?* Voortgangsrapportages van wat u beheerst en wat u nog te doen staat?* Certificaat van deelname

Staffelkorting

Wanneer u een groot aantal cursussen in één keer wilt afnemen, dan kunt u gebruik maken van een staffelkorting. De korting wordt tijdens uw bestelling automatisch verrekend. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.