Mijn Menstruatiebox maakt menstruatie bespreekbaar!

Persbericht geplaatst door MijnMenstruatiebox op 07-02-2021
Mijn Menstruatiebox maakt menstruatie bespreekbaar!

Mijn Menstruatiebox maakt menstruatie bespreekbaar!

De menstruatie is dominant aanwezig in het leven van de vrouw. Het gekke hiervan is dat er bijna niet over gesproken wordt. Hier kan jij iets aan doen! Met de ‘Mijn Menstruatiebox’ shine jij op de eerstvolgende verjaardag en doorbreek je dit taboe. De ‘Mijn Menstruatiebox’ bevat verschillende unieke en handgemaakte producten die je door de menstruatie periode heen helpen.

Taboe doorbreken

Je kent het vast wel. Je bent vlak voor de menstruatie sneller geïrriteerd, erg moe, je hebt pijnlijke borsten, je hebt een opgeblazen gevoel en last van gewichtstoename. Tijdens de menstruatie komen daar ook nog eens buikkrampen, hoofdpijn en misselijkheid en braken bij. Als je dit zo leest kan jij in deze periode best wel een oppepper gebruiken. Maar van wie ga je een oppepper krijgen? Het gekke is dat menstruatie erg dominant aanwezig is in het leven maar er bijna niet over wordt gesproken. Op een verjaardag hoor je dit onderwerp niet voorbijkomen, terwijl statistisch gezien er op dat moment best veel personen last van moeten hebben. Dat is apart toch?

Verwenproducten

Met een Menstruatiebox heb jij wat te vertellen op de eerstvolgende verjaardag. De box bevat verschillende verwenproducten die jou door de menstruatieperiode heen helpen. Hierbij moet je denken aan verse thee, zelf gebakken chocolate chip cookies, een geurhanger en een sieraad. Deze producten zijn uniek en handgemaakt.

Mocht je interesse hebben in een ‘Mijn Menstruatiebox’, kun je “Mijn Menstruatiebox” vinden op sociale media! Hier tref je verschillende foto’s aan van een Menstruatiebox.

deel deze pagina: